În top 10 cei mai căutaţi oameni de FBI mai sunt doar 9 persoane, Osama Bin Laden fiind ucis, recent, de militarii americani. Iată-i pe cei nouă:

Jason Derek Brown (42 ani): este căutat pentru crimă şi jaf armat, acte comise în oraşul Phoenix, Arizona. În anul 2004, acesta a ucis un paznic al unei maşini care transporta bani şi a fugit cu o importantă sumă. Brown vorbeşte fluent franceză şi are un Master în Afaceri Internaţionale. Acesta are legături în California, Arizona şi Utah şi în trecut a călătorit în Mexic şi Franţa. El are în posesia sa două arme de foc. Recompensă: 100.000 dolari.

Joe Luis Saenz (36 ani) a ucis pe 25 iulie 1998 doi membri ai unei bande rivale din Los Angeles. Acesta este căutat, de asemenea, pentru viol, răpire şi pentru că a  încălcat termenii regimului de eliberare condiţionată. Saenz este bănuit că lucrează pentru un cartel de droguri din Mexic. Este înarmat. Recompensă: 100.000 dolari

Victor Manuel Gerena alias Victor Ortiz (53 ani)  este căutat pentru jaf armat. Acesta este dat în urmărire din anul 1983. El a jefuit o companie de securitate din Conneticut şi a fugit cu 7 milioane de dolari. Recompensă: 1 milion de dolari


 Eduardo Ravelo (43 ani) este acuzat de crimă organizată şi spălare de bani. Activităţile sale criminale datează din 2003. Ravelo este Căpitanul – Capo în cadrul organizaţiei criminale Barrio Azteca. El şi membrii Barrio Azteca acţionează ca asasini plătiţi pentru o altă organizaţie, condusă de Vicente Carrillo Fuentes, care se ocupă cu traficul de droguri . Se bănuieşte că acesta a suferit o operaţie estetică şi şi-a şters amprenetele cu acid. Recompensă: 100.000 dolari.

Robert William Fisher (50 de ani) este căutat de FBI pentru uciderea soţiei sale şi a celor doi copii. În 2001, acesta şi-a omorât familia şi a dat foc casei sale din Scottsdale, Arizona.  Fisher este un tip căruia îi place natura, fiind un pescar şi un vânător înrăit. El deţine o puşcă de calibru mare şi obişnuieşte să mestece tutun. Recompensă: 100.000 dolari.

Alexis Flores, zis şi Alex Contreras, este căutat pentru răpirea şi uciderea unei fetiţe de cinci ani din Philadephia, Pennsylvania. Fetiţa a fost dată dispărută în luna iulie a anului 2000 şi găsită moartă o lună mai târziu. Flores are legături în Honduras. Recompensă: 100.000 dolari.

Semion Mogilevich (65 de ani) este căutat pentru participarea la o schemă de fraudare a mii de investitori prin intermediul unei firme înregistrată în Canada, în perioada 1993-1998. Mogilevich are domiciliul în Moscova, însă deţine mai multe paşapoarte: grec, israelian, ucrainean. Recompensă: 100.000 dolari.

Glen Stewart Godwin (53 ani)
a evadat din închisoarea Folsom din California în anul 1987 unde ispăşea o pedeapsă pentru crimă. În acelaşi an a fost capturat pentru trafic de droguri în Puerto Vallarta, Mexic. În anul 1991, acesta a reuşit să evadeze şi din închisoarea Guadalajara. Acesta vorbeşte fluent limba spaniolă şi este implicat în traficul de droguri. Recompensă: 100.000 de dolari.

James J.Bulger alias "Whitey" (82 ani)
este căutat pentru uciderea a 19 persoane, în perioada 1970-1980, dar şi pentru şantaj, spălare de bani, distribuţie de narcotice în Boston, Massachusetts. Acesta este un tip violent şi poartă întotdeauna la el un cuţit. Pasionat de istorie, Bulger frecventează bibliotecile şi locurile istorice. Acesta îşi păstrează condiţia fizică mergând mult pe jos. Recompensă: 2.000.000 dolari.