Editura Nemira sărbătorește Black Friday doar astăzi, oferind o reducere de 70% la o selecție specială de titluri, o reducere generală de 50% pentru toate produsele Nemira (inclusiv Pachete de carți și eBooks, cu excepția noutăților și a cărților la 5, 10, 15 și 20 de lei) şi reduceri de 30% pentru titluri nou apărute.
Începând cu miezul nopţii, editura de cărţi electronice elefant.ro oferă reduceri de până la 90% la cărţile, e-readere şi jucării pentru copii.Cele mai bune cărţi ale anului acesta sunt disponibile aici la preţuri mai mici cu 45%.
Editura Libris oferă reduceri între 30% şi 85%, precum şi cărţi la preţuri mai mici de 10 lei şi transport de 4,99 de lei.
Okian prelungeşte perioada de reduceri până duminică şi oferă seturi de volume la preţuri cu până la 50% mai mici. Book City oferă reduceri între 20% şi 70% la cărţi de Black Friday, doar astăzi.
eMAG a ales anul acesta să împartă produsele disponibile de Black Friday în patru categorii: Elctrocasnice & Bricolaj; TV, Foto &Electronice; IT&Telefoane şi Marketplace.  Dacă din primele trei categorii produsele au fost epuizate în timp record, la ora aceasta încă mai pot fi cumpărate cărţi din categoria Marketplace.
Cărţile au reduceri cuprinse între 40% şi 55%.