www.afacerionline.com
Site in engleza gen catalog de firme romanesti, sortate pe domenii de activitate, al Colonial Trade Group SRL din Bucuresti. Este, potrivit declaratiilor site-ului, primul catalog de firme romanesti de import-export, continand peste 3.000 de companii si fiind in permanenta modificare si actualizare. Este, de asemenea, si un instrument „business to business” pentru firmele romanesti care cauta parteneri de afaceri in tara. Site-ul face o prezentare a ratiunii sale de existenta si a serviciilor oferite. Exista o lista de intrebari-raspunsuri frecvente, precum si stiri recente in domeniu.

www.aici.ro
Site al firmei „Aici”, care produce si/sau comercializeaza mobila de calitate. Face o prezentare a profilului firmei, cu infatisarea principalelor categorii de mobilier oferite si a celor mai importanti clienti ai firmei. Prezinta oferta firmei pe domenii (mobilier pentru birou, scaune ergonomice, camere de zi, bucatarie) cu multiple fotografii, cu indicarea dimensiunilor obiectelor de mobilier, precum si cu sugestii de combinare a acestora. Se indica datele de contact ale magazinelor de prezentare din Bucuresti si Craiova si a sectiei de productie Bucuresti-Magurele. La „referinte” se indica clientii de prestigiu deserviti de firma, precum si argumente in favoarea calitatii produselor firmei. In prima pagina, actualizata cu o luna in urma, este o oferta promotionala cu pret.

www.alfaomega.ro
Site al Alfa-Omega Trading SA din comuna Acatari (langa Targu Mures), judetul Mures, care comercializeaza elemente binale (usi si ferestre) termopan cu profile din lemn, lubrifianti si cherestea-rasinoase (pe care o si produce). Face o prezentare a produselor binale oferite (ferestre, usi balcoane, usi interioare, usi intrare), cu fotografii de detaliu. Exista si o descriere a proprietatilor si a caracteristicilor de utilizare a uleiurilor MOL oferite. Se indica datele de contact, inclusiv e-mail. Site-ul a fost actualizat in aprilie 2001.

www.bucurestimall.com
Site in romana si engleza al complexului Bucuresti Mall. Prezinta informatii generale despre complexul Mall, lista magazinelor, cu harti, pe etaje, lista evenimentelor trecute si viitoare. Se prezinta date de contact detaliate, inclusiv o harta zonala a orasului, cu pozitionarea complexului Bucuresti Mall. La data de 11.06.2001, pagina de informatii era in constructie. Site-ul era actualizat in mai 2001.

www.building.ro
Site al G&G Romania din Constanta, avand ca obiect de activitate comercializarea de materiale de constructii pentru amenajari interioare, instalatii termice, electrice si de climatizare, hale si structuri metalice. Prezinta pe scurt firma, istoricul si scopurile sale, precum si sediul central din Constanta si filialele din tara. Indica strategia firmei, politica sa de resurse umane si posturile disponibile, lucrari de referinta cu materiale furnizate de firma (cu fotografii). Se prezinta executii si montaje realizate de firma Interconstruct SRL din Constanta (care este o divizie a firmei G&G Romania SRL). Site-ul ofera posibilitatea download-arii unui catalog de preturi pe anul 2001. Se remarca organizarea site-ului pe sectiuni de materiale de constructii, ce prezinta detalii si multe foto pentru fiecare produs. In prima pagina se prezinta noutati in oferta.

www.decobalon.go.ro
Site al Masterex Romania SRL, care importa si realizeaza decoruri cu baloane. Prezinta oferte de baloane si accesorii cu foto (unele sunt lipsa), modele de decoratiuni cu baloane (unele nu sunt vizibile). Rubricile „baloane” si „oferte speciale” nu functionau la data efectuarii acestei recenzii. Se indica datele de contact. Site-ul a fost actualizat in aprilie 2001.

www.euroneon.ro
Site al Euroneon Trading SRL, firma care produce si comercializeaza tuburi neon modelate si litere tridimensionale pentru reclame luminoase. Face o scurta prezentare a firmei, aratand si afilierile sale internationale. Prezinta detalii constructive despre principiul reclamelor cu litere tridimensionale luminoase si, respectiv, cu tuburi de neon modelate. Ofera si imagini cu exemplificari ale unor proiecte realizate de firma cu cele doua tehnologii.

www.heveco.ro
Site al Heveco Serv SRL din Ploiesti, care are ca obiect de activitate proiectarea de constructii civile si industriale, distributia si comertul cu materiale de constructii, amenajari si design interior, precum si antreprenoriat general in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare. Face o prezentare generala a firmei si a istoricului sau si indica partenerii de prestigiu. Exista fotografii, fara explicatii, cu principalele produse si servicii oferite de firma. Se indica pe o harta reteaua de distribuitori din tara, ca si datele de contact detaliate ale sediului central, inclusiv prin pozitionarea pe o harta a municipiului Ploiesti.     

Pagina realizata de Internetravel SRL
Versiunea pe Internet a acestui ghid se afla la adresa www.Preturi.ro