Portofoliul de proiecte al CITR se împarte la începutul anului 2012 în 50% proceduri de reorganizare judiciară și 50% proceduri de faliment, în timp ce media națională a procedurilor de reorganizare judiciară se cifrează la 4-8% din cazurile de insolvență deschise.
“Ne-am concentrat în ultimii ani pe creșterea cazurilor de reorganizare judiciară din portofoliul de insolvențe al CITR. Constatăm cu plăcere la finele anului 2011 că am reușit să aplicăm cu succes planurile de reorganizare în unele dintre cele mai mari cazuri de insolvență cu care România s-a confruntat în anii de criză economică. Vom depune în continuare eforturi pentru a-i face pe manageri să înțeleagă că insolvența este un proces normal, la care dacă apelezi din timp și în cunoștință de cauză poate fi un colac de salvare al business-ului, un nou început și o posibilitate de restructurare din temelii”, a declarat Andrei Cionca, fondatorul CITR.
Extindere
Echipa CITR s-a restructurat în 2011. A fost numit un nou board format din Andreea Anghelof, Vasile Godîncă și Rudolf Vizental. Odată cu noul board au fost numiți și alți 15 manageri noi, dintre care trei manageri regionali, care au în subordine fiecare câte patru echipe, respectiv 12 manageri de caz. În prezent CITR are 12 echipe de caz, constituite din analiști financiari, avocați, jurişti, economişti, specialiști în marketing, experți contabili și auditori, înglobând peste 90 de specialişti la nivel naţional.
Planurile de extindere a CITR au continuat și în 2011 prin fuziunea cu Solve Insolve SPRL Arad, preluând întregul portofoliu și echipa acestei societăți. Pentru 2012 compania preconizează extinderea în continuare, prin deschiderea de noi filiale în Moldova, Oltenia și posibil Constanța, astfel ca la finalul acestui an să poată gestiona direct din teritoriu proceduri de insolvență pe întreg teritoriul țării.