Cine a câștigat America Express 2023? Cel mai recent sezon al cunoscutei emisiuni a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina. Participanții au avut parte de multe aventuri și provocări pentru a câștiga marele premiu.

Marele câștigător America Express 2023

Lupta pentru marele premiu s-ar da între echipele conduse de Alexia Eram și fratele ei, Aris, precum și de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, conform informațiilor publicate de Unica.

Amintim că Mario Fresh a afirmat la începutul competiției că iubita lui se va întoarce acasă câștigătoare. Totuși, anumite informații apărute recent în presă susțin că echipa care a câștigat este cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

laura giurcanu sanziana negru
SURSA FOTO: Antena 1

Finala va fi difuzată în curând la Antena 1. Premierul cel mare este în valoare de 30.000 de euro. Pentru a intra în posesia banilor, echipele trebuie să respecte mai multe reguli.

Participanții au la dispoziție un dolar pe zi. Aceștia trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. Totuși, acestea nu sunt singurele dificultăți. Concurenții trebuie să treacă peste barierele culturale și lingvistice.

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din emisiune

Amintim că Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați din emisiune. În cea de-a 19-a ediție a emisiunii, difuzată pe 15 noiembrie , trei echipe s-au confruntat într-o cursă pentru ultima șansă în Ecuador.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ionuț Rusu și George Tănase, precum și Ada și Tony Galeș au luptat pentru a îndeplini misiunile și a ajunge primii la destinație. După ce Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția în ediția anterioară, emoțiile erau la cote înalte.

Din păcate, Ionuț Rusu și George Tănase au ajuns ultimii la Irina Fodor, plasându-se în pericol de eliminare. Destinul lor în competiție a depins de culoarea totemului din cufărul ținut de Alexia și Aris Eram.

Cufărul conținea un soare roșu, semnificând eliminarea echipei conduse de Ionuț Rusu și George Tănase. Aceasta a fost o surpriză neplăcută pentru ceilalți concurenți, care și-au exprimat regretul pentru plecarea celor doi.

„Ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă”, a spus Ada Galeș.