Finala Survivor All Stars 2024. Doar trei concurenți au mai rămas în competiție, după ce Sorin Pușcașu a fost eliminat în semifinala competitiției: Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zannidache. Ei au fost finaliștii care au luptat pentru trofeu și marele premiu al emisiunii.

Zannidache a câștigat finala Survivor All Stars 2024

Finala competiției a fost una plină de tensiune, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. În ultimul consiliu tribal, publicul a avut ultimul cuvânt de zis.

Astfel, Zanni a primit votul fanilor și a ridicat din nou trofeul Survivor.

„Yessss!”, a spus Zanni, cu lacrimi în ochi.

Amintim că Zanni este un cântăreț descoperit de Alex Velea. El a avut o copilărie grea și a crescut la orfelinat.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți”, relata el.

zanni
Zanni (SURSA FOTO: Kanal D)

Câștigătorii Survivor România din anii trecuți sunt următorii:

  • Zannidache – 2021;
  • Alexandru Delea – 2022;
  • Dan Darius Ursa – 2023.

Survivor All Stars a fost unul din cele mai așteptate sezoane de până acum

Zanni, pe numele lui complet Zannidache Edmond Hubert, ascunde o poveste de viață care i-a impresionat pe mulți. S-a născut pe data de 20 septembrie 1998.

A crescut într-un orfelinat, iar toate experiențele marcante trăite până acum l-au ajutat să devină un luptător. În momentul de ață, tânărul se bucură de mult succes pe plan profesional.

Este cunoscut de mulți drept o fire veselă, fiind mai mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el. Totuși, nu mulți știu că zâmbetele ascund o adevărată dramă.

Cântărețul a fost abandonat când era mic într-un orfelinat, centru în care, spune el, a trecut prin mai multe episoade șocante. Ulterior, a crescut în orfelinat până la vârsta de 6 ani.

Tânărul a povestit că făcea foamea și că era „dresat doar cu bătaia”. Copilăria lui a fost una extrem de grea, însă a reușit să rămână un om puternic. Conform spuselor lui Zannidache, el a perceput orfelinatul ca pe o închisoare.