Aceste tabere se adresează copiilor de 4-18 ani, cu orice experiență în schi: începători, intermediari și avansați.  Se schiază în grupe de maxim 6 copii cu un instructor, pentru ca fiecare copil să primească atenție permanentă și îndrumare personalizată. După ședințele de schi care durează aproape toată ziua, copii au program apres-ski care include patinoar, săniuș, piscină, plimbare la Peleș și foc de tabără. Cazarea și masa sunt asigurate la pensiuni de trei margarate din centrul stațiunii Sinaia.

Cât îi costă pe părinți ieșirea pe schiuri a copiilor? Astfel de tabere la Sinaia costă 1.365 de lei pentru o perioadă de o săptămână. ”În sezonul 2012/2013 organizăm tabere la Sinaia, Val Gardena (Italia n.red) și pe ghețarul Stubai (Austria n.red). Toți instructorii sunt profesioniști certificați de Asociația Monitorilor de Ski din România și experimentați în lucrul cu copii”, spun reprezentanții școlii La Monitori. Potrivit acestora, taberele din Italia și Austria costă 925 de euro, preț la care se adaugă și biletul de avion.

Pe lângă tabere, care au loc în perioadele vacanțelor scolare, copiii pot lua lecții individuale de schi cu instructorii în Sinaia, Azuga, Bușteni sau Predeal, în fiecare zi din sezonul de iarnă. În funcție de stațiune, lecțiile de schi costă între 100 și 120 de lei pe oră.