Din discuțiile avute cu companiile care comercializează uscătoare de fructe și legume, a reieșit că fermierii români nu par încă interesați de această nișă din agribusiness, cei care achiziționează astfel de echipamente fiind mai ales intermediari. Aceștia cumpără fructele, le usucă și le ambalează, realizând un profit frumușel. Continuarea pe www.agrointel.ro
Cât te costă să începi o afacere cu fructe și legume uscate: Uscătoarele nu sunt ieftine, dar sunt obligatorii pentru producții mari
2 decembrie 2013, 02:01
Ultima modificare în 2 decembrie 2013, 04:01
Cu o recoltă bogată așa cum a fost cea din acest an, pomicultorii și cultivatorii de plante medicinale au avut de furcă cu vânzarea rapidă a produselor, mai ales în lipsa unor spații de depozitoare suficient de încăpătoare. O idee de afacere ce contribuie la valorificarea fructelor rămase pe stoc este uscarea lor și comercializarea sub formă deshidratată.
Etichete:
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook