Bitedefender, Kaspersky şi Norton sunt trei dintre cele mai populare soluţii de securitate din lume. Toate cele trei suite de securitate sunt disponibile utilizatorilor din ţara noastră, iar cele mai recente versiuni sunt compatibile cu Windows 8.

Bitdefender Total Security 2013 se laudă că oprește amenințările informatice în curs de dezvoltare pe care alte produse le ratează folosind, pe lângă serviciile bazate pe cloud, detectarea în timp real bazată pe comportament virtualizat. Soluţia de securitate a primit cel mai mare cel mai mare punctaj general privind capacitatea de protecție, reparare a sistemului după o infecție și utilizare, de la AV-Test. Printre noile funcţii se numără:
Bitdefender Safepay – ţine hackerii la distanță deschizând automat toate paginile de banking online într-un browser separat, perfect securizat.

– Protecție în cadrul rețelelor de socializare
– Bitdefender filtrează/blochează amenințările electronice specifice rețelelor sociale prin scanarea link-urilor primite de la prietenii tăi de pe Facebook și Twitter, monitorizează setările de protecție pentru datele confidențiale și multe altele!

Dispozitiv Anti-Theft – Blochează, șterge și localizează laptop-ul tău folosind orice dispozitiv conectat la Internet pe care îl ai la îndemână.  Preţul unei licenţe pe un an este de 219.95 lei.

Când este cuplat cu Norton, Windows 8 este cu 50% mai rapid

Cu cinci niveluri patentate de protecție, noile soluții de securitate Norton protejează traficul pe rețelele sociale, asigură protecție împotriva înșelătoriilor online, integrează tehnologii cloud și, în plus, stabilesc noi standarde de protecție și performanță. Totodată, acestea sunt compatibile cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, Windows 8. Potrivit laboratoarelor de testare terțe, atunci când este cuplat cu Norton, Windows 8 este cu 50% mai rapid și cu 20% mai sigur decât cu Windows Defender. În plus, testele au arătat că Norton a fost capabil să detecteze în mod corect și să blocheze toate amenințările pe care Windows Defender nu a reușit să le recunoască.

Noile soluții de securitate Norton oferă protecție sporită pe rețelele sociale, ajută la detectarea site-urilor web suspecte sau vulnerabile, minimizează timpul de pornire și oprire al unui device și sunt optimizate pentru ecranele tactile. Norton Internet Security are un preţ de 225 lei.
KIS 2013 detectează amenințări noi, emergente și necunoscute

Kaspersky Internet Security 2013 este soluție de securitate care îți protejează eficient fișierele și identitatea, împotriva infractorilor cibernetici și a celor mai recente atacuri ale programelor periculoase.

Kaspersky colectează date de la sistemele a milioane de utilizatori din întreaga lume pentru a îi proteja împotriva celor mai recente programe periculoase și atacuri malware. Potențialele amenințări sunt monitorizate și analizate – în timp real – și acțiunile periculoase sunt blocate complet, înainte să producă prejudicii.

Kaspersky Internet Security 2013 identifică site-uri suspecte și de phishing, păstrează informațiile în siguranță în timpul tranzacțiilor online şi asigură protecție copiilor. În cazul în care PC-ul tău deține vulnerabilități de sistem sau ale aplicațiilor care nu au fost reparate cu cele mai recente actualizări, infractorii cibernetici și programele periculoase pot obține accesul la ele. Pe lângă scanarea pentru detectarea vulnerabilităților, Kaspersky Internet Security 2013 analizează și controlează acțiunile programelor care au vulnerabilități – pentru ca acestea sa nu producă daune. Kaspersky Internet Security 2013 costă 210 lei.