Cătălin Scărlătescu i-a uimit pe toți: Proiectul Chefi la Cuțite nu s-a terminat

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

SURSA FOTO: Facebook, Chefi la cutite

Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul mult așteptat de telespectatorii din România. Ce se va întâmpla mai departe cu show-ul culinar „Chefi la Cuțite”? A anunțat personal.

Cătălin Scărlătescu a făcut marele anunț despre „Chefi la Cuțite”

Cătălin Scărlătescu a făcut marele anunț despre „Chefi la Cuțite”! Joi, 14 decembrie 2023, bucătarul chef a vorbit despre show-ul culinar de pe Antena 1. Se pare că marele concurs va continua, chiar dacă el nu va mai juriza. Semn clar că el nu va mai reapărea pe micile ecrane.

„Proiectul Chefi la Cuțite nu s-a terminat! Faptul că nu mai sunt eu acolo, este altă poezie. Cum s-ar spune: Viii cu viii și…viii cu viii sau vinul cu vinul!”, a zis, joi, Cărălin Scărlătescu pentru Playtech Știri.

Momentan, Cătălin Scărlătescu se gândește la sărbătorile de iarnă. În acest an, va sărbători Crăciunul și Anul Nou în străinătate, pe meleaguri exotice, departe de frig, zăpadă și ceață. Nici lui și nici partenerei sale de viață nu le place frigul.

„De sărbători îmi iau iubita și fugim la căldură, vedem unde. Nu știm când luăm biletele… (…) Ei îi place foarte mult căldura și mie la fel! Oricum, sunt cel mai adaptabil bucătar de pe planetă!”, a adăugat bucătarul chef.

Cine sunt noii jurați de la Chefi la Cuțite?

Mona Segall, producătoarea TV a „Chefi la Cuțite”, a introdus o modificare semnificativă în noul sezon al show-ului culinar. Ea a selectat patru bucătari remarcabili pentru a-i înlocui pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Dacă în trecut existau trei jurați, acum se va lucra cu patru bucătari, aceștia fiind cei responsabili de analizarea preparatelor concurenților. Informațiile privind noii jurați au fost făcute publice pe contul de Instagram al „Viperelor Vesele”. Numele celor patru noi jurați au fost deja dezvăluite: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu.

Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, se bucură de o experiență vastă în domeniu, acumulată pe parcursul a peste 30 de ani. El gestionează mai multe localuri situate în diverse orașe din țară.

Orlando Zaharia, recunoscut ca „Bucătarul de Aur al Bucureștiului,” și-a început aventura în bucătărie încă de la vârsta de 14 ani.

La doar 26 de ani, Richard Abou Zaki este deja proprietarul unui restaurant distins cu o stea Michelin în Italia.

Ștefan Popescu, un bucătar român bine-cunoscut, și-a orientat cariera gastronomică către arta culinară după o perioadă dedicată serviciului de pompier în linia întâi.

SURSA FOTO: Antena 1