Lucrurile sunt destul de diferite pe internet, căci aici amatorii de astfel de resurse de divertisment pot accesa numeroase platforme complexe, care se întrec in a oferi cele mai bune oferte si experiențe de joc si  care dispun de sute de păcănele plus jocuri de masă de cazinou, inclusiv live casino cu dealeri reali la ruletă, blackjack și baccarat. Oferta de entertainment în cazinouri online poate include de asemenea poker, bingo și pariuri virtuale, deci o multitudine de jocuri de noroc accesibile în același loc, simplu și comod, oriunde s-ar afla utilizatorul – acasă sau în altă locație.

Piața reglementată, platforme de cazino online licențiate

Trebuie subliniat faptul că sectorul de gambling online din România este ferm reglementat, iar toată această industrie este supravegheată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), care acordă și licențe locale pentru operatorii dispuși să învestească pe piața românească de divertisment de profil. Persoanele cu domiciliul fiscal în țara noastră se pot asigura de un cadru 100% legal și sigur doar dacă aleg astfel de platforme online licențiate local. Siguranța se referă la datele personale și la cele financiare, inclusiv la partea de respectare a drepturilor de consumatori.

Conform website-ului ONJN, la data redactării acestui articol erau 35 de licențe active de tip Clasa I, adică licențe pentru operatorii de jocuri de noroc online (cazino, pariuri sportive, bingo, poker etc.). Licențierea se face pe perioade de 10 ani, pentru a asigura un mediu stabil economic, permițând operatorilor o ancorare pe termen lung în piața locală, cu investiții susținute. În prezent, licențele active expiră cel mai devreme în anul 2026 și cel mai târziu în anul 2033. Unii dintre cei 35 de operatori dețin chiar mai mult de o platformă online, deci oferta de cazinouri online din România este și mai variată. 

Cum să alegi dintre zeci de cazinouri online

În calitate de utilizator, devine astfel dificil să alegi cele mai bune variante de distracție, deși concurența este desigur un lucru benefic. Pentru a profita cât mai intens de oportunități, de ajutor poate fi să folosești un ghid al cazinourilor online, precum portalul cazinouri-bune.ro, recent lansat pe piața de gambling din România. 

Pe cazinouri-bune.ro sunt selectate doar cazinouri online cu licențe active în România, deci legalitatea distracției este mereu garantată. Mai departe, sunt prezentate cu plusuri și minusuri ofertele cazinourilor online, iar în centrul atenției se află resursele cele mai populare în rândul pasionaților de astfel de distracție: bonusuri fără depunere, rotiri fără depunere, bonus de ziua ta, bonus de bun venit la cazino online. Asigurarea principiilor de joc responsabil are un rol esențial în realizarea selecțiilor, așadar specialiștii portalului acordă atenție și la instrumentele pe care cazinourile le oferă clienților, pentru experiențe mereu plăcute, fără potențiale probleme asociate.