Sofia Vicoveanca a spus ce aliment consumă când rămâne fără voce. Preparatul culinar la care apelează cântăreața de muzică populară este simplu. Se pregătește în numai câteva minute și nu are nevoie de multe ingrediente.
Sofia Vicoveanca consumă un anumită băutură dacă răgușește. Ea consumă un anumit aliment rămâne fără voce. Un anumit leac natural o ajută pe artistă. Vedeta este de părere că face tare bine la gât.
Sofia Vicoveanca are încredere în remediile naturiste
Renumita interpretă are foarte mare încredere în remediile naturiste pentru a avea o viață echilibrată și sănătoasă. Își începe fiecare zi cu o băutură realizată din legume crude, iar când răgușește face o mămăligă cu unt și miere.
„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine. După ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât!”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca în urmă cu ceva vreme pentru publicația ego.ro.
Bea multe ceaiuri, nu bea cafea și alcool
Interpreta de muzică populară spune că bea foarte multe ceaiuri și nu consumă deloc alcool și nici cafea.
Sofia Vicoveanca susține că nu are voie să țină nicio cură de slăbire și de asta e atentă la ce consumă. Are foarte mare grijă să se mențină în formă maximă. Motiv pentru care dimineața bea un suc.
Sucul pe care îl consumă
Aceasta conține țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. Pe parcursul zilei mănâncă multe salate.
De asemenea, vedeta are grijă să nu mai consume nimic seara, deși poftește la anumite lucruri când vizionează vreun program TV. Sofia Vicoveanca mănâncă brânză, ouă și gătește foarte bine tot felul de preparate culinare.