Ce făcea Mihaela Rădulescu în timp ce Dani Oțil devenea tătic. Vedeta are îndeletniciri total diferite de al fostului său iubit.
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de șase ani. Deși ei se află încă în relații amiabile, fiecare își vede de viața lui.
Ce făcea Mihaela Rădulescu în timp ce Dani Oțil devenea tătic. Adrenalină la cote maxime
În timp ce Dani Oțil își strângea în brațe pentru prima oară copilul, Mihaela Rădulescu l-a însoțit pe Felix Baumgartner la un show aviatic.
A postat pe internet poze de la eveniment, din care se poate vedea foarte clar care a fost atmosfera.
Adrenalina a fost la cote maxime, iar ea a stat alături de partenerul său, împărțind cu el trăirea momentului.
Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu nu l-a uitat nici pe Dani Oțil.
Chiar înainte ca băiețelul lui Dani Oțil să vină pe lume, vedeta Pro Tv a avut un mesaj pentru acesta și a declarat că este sigură că fostul ei partener o să fie un soț și un tată perfect.
”Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat Mihaela Rădulescu.
Cascadoriile lui Felix Baumgartner
De precizat că Felix Baumgartner este un parașutist și BASE jumper austriac. El este renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.
La BASE jumping, Felix Baumgartner a stabilit recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri, cu săritura de pe mâna Statuii lui Iisus Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro) și de două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia și turnul Taipei 101 din Taiwan).
În 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.
La data de 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului Red Bull Stratos, inițiat în 2007 și sponsorizat de firma Red Bull, decolând de pe aeroportul bazei aeriene Walker din Roswell, statul New Mexico din SUA, a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km.
În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul.
După o cădere liberă de 4 minute și 19 secunde, Bumgartner a depășit cu 265 km/h viteza sunetului, cei 1342,8 km/h reprezentând o viteză de 1,25 Mach.
Vezi această postare pe Instagram