Foştii fotbalişti, preşedinţii de federaţii sportive, conducătorii instituţiilor din mass-media şi politicienii care au fost prezenţi pe noul stadion s-au putut delecta, înainte, în pauză şi după meci cu următorul meniu pregătit de echipa de bucătari de la Bucharest Grand Hotel JW Marriott: ”Bufet rece – Salată de piept de pui afumat cu tăieţei de orez, Salată de pere şi ricotta, Cleşte de crab şi salsa de avocado, Frigăruie de mozarella cu roşii. Bufetul cald – Piept de pui marinat cu sos chimichuri şi cartofi la cuptor, Şalău de Nil cu sos de şampanie şi risotto cu gorgonzola. Staţie live – Calamar prăjit, Creveţi cu pui la tigaie, varză chinezească, lime şi sos dulce acrişor. Desert – Tiramisu şi sos de cafea, Mousse de ciocolată cu zmeură, Mousse de fructe de pădure cu crocant de migdale, Sacher cake mousse. Staţie live – Ananas, pepene roşu şi galben, piersici”.

Iată şi lista de băuturi: Apa minerală Dorna, băuturi răcoritoare – Coca Cola, Fanta, Sprite, sucuri de fructe – Cappy, energizantul Burn, bere Ursus, vin alb şi roşu, whisky şi gin, Campari şi vodcă.

Accesul în sala meselor s-a făcut pentru persoanele de la categoria VIP pe baza acreditărilor primite de la FRF şi a unei brăţări de pânză pusă la mâna dreaptă a fiecărui invitat de fetele care au întâmpinat pe oaspeţii de seamă. Toate au fost alese foarte bine, după criteriile marilor concursuri internaţionale de frumuseţe.
SURSA: Agerpres