Ce mănâncă vedetele pe Naţional Arena: cleşte de crab, salsa de avocado şi şalău de Nil

Federaţia Română de Fotbal şi Primăria Municipiului Bucureşti au pregătit un meniu foarte rafinat pentru numeroşii invitaţi care au urmărit marţi seara meciul dintre echipele României şi Franţei (0-0), din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2012, de la sectorul VIP de la Arena Naţională.

Foştii fotbalişti, preşedinţii de federaţii sportive, conducătorii instituţiilor din mass-media şi politicienii care au fost prezenţi pe noul stadion s-au putut delecta, înainte, în pauză şi după meci cu următorul meniu pregătit de echipa de bucătari de la Bucharest Grand Hotel JW Marriott: ”Bufet rece – Salată de piept de pui afumat cu tăieţei de orez, Salată de pere şi ricotta, Cleşte de crab şi salsa de avocado, Frigăruie de mozarella cu roşii. Bufetul cald – Piept de pui marinat cu sos chimichuri şi cartofi la cuptor, Şalău de Nil cu sos de şampanie şi risotto cu gorgonzola. Staţie live – Calamar prăjit, Creveţi cu pui la tigaie, varză chinezească, lime şi sos dulce acrişor. Desert – Tiramisu şi sos de cafea, Mousse de ciocolată cu zmeură, Mousse de fructe de pădure cu crocant de migdale, Sacher cake mousse. Staţie live – Ananas, pepene roşu şi galben, piersici”.

Iată şi lista de băuturi: Apa minerală Dorna, băuturi răcoritoare – Coca Cola, Fanta, Sprite, sucuri de fructe – Cappy, energizantul Burn, bere Ursus, vin alb şi roşu, whisky şi gin, Campari şi vodcă.

Accesul în sala meselor s-a făcut pentru persoanele de la categoria VIP pe baza acreditărilor primite de la FRF şi a unei brăţări de pânză pusă la mâna dreaptă a fiecărui invitat de fetele care au întâmpinat pe oaspeţii de seamă. Toate au fost alese foarte bine, după criteriile marilor concursuri internaţionale de frumuseţe.
SURSA: Agerpres