Cel mai ieftin Logan electric este un Logan Van care are un preţ de pornire de 32.300 de dolari. Americanii mai vând Logan MCV şi Logan Pick-Up, care costă 37.300 dolari, respectiv 33.300 dolari.
Baterii performante
Toate modelele au baterii cu Nichel-Clor care asigură o autonomie de 321 de km, aproape dublu faţă de Nissan Leaf, Maşina anului 2011, şi o viteză maximă de 120 de km/h.
Americanii folosesc tehnologia nichel-clor pentru baterii de submarine sau pentru rachetele Tomahawk, ceea ce oferă o garanţie bună a funcţionării lor.
Spre deosebire de Nissan Leaf, cumpărătorul mai are un avantaj, acela că nu trebuie să aştepte descărcarea bateriei ca s-o pună din nou la încărcat, ci o poate baga în priza oricând, fără s-o strice sau să-i reducă durata de funcţionare.
Nissan Leaf are o autonomie  de 160 km, viteza maximă e de 140 km/h, iar timpii de încărcare sunt de opt ore la o priză standard şi 30 de minute la o staţie de încarcare rapidă.
Nissan Leaf costă 32.780 dolari în SUA, însă cu subvenţiile oferite de guvern aceasta are un preţ de 25.280 dolari.
Vehiculele comercializate de EnVision Motor Company sunt omologate în Statele Unite şi Europa.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/az-IYVnHbjk?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/az-IYVnHbjk?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
SURSA: EnVision Motor Company