DEZBATEREA S-A ÎNCHEIAT

Reducerile mai mici decât cele afişate, produsele care vin după foarte mult timp sau problemele cu garanţia sunt doar câteva dintre motivele reclamaţiilor pe care le fac cei care aleg să cumpere de pe magazinele online.

Care sunt soluţiile pentru rezolvarea acestor probleme? Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să cumperi de pe un magazin online? Cum să beneficiezi de cele mai bune oferte ale acestora?

Capital.ro te invită la dezbaterea online dezvoltată pe tema magazinelor de comerţ online. La întrebările tale va răspunde Marius Ghenea, preşedintele FIT Distribution, companie ce deţine site-ul de comerţ online PCfun.

Întâlnirea, care va fi coordonată de un redactor Capital, va avea loc joi, 12 august, cu incepere de la ora 12.00.

Puteţi folosiţi sistemul de comentarii de pe capital.ro pentru a ne trimite întrebările, iar acestea vor fi publicate atunci când dezbaterea va lua startul.

Discuţia va fi moderată şi nu vor fi publicate comentariile care conţin un limbaj vulgar sau care nu au legătură cu tema abordată.


Premiu: La finalul dezbaterii, invitatul special va alege cea mai pertinentă intervenţie, care va fi răsplatită cu un pachet de 4 cărţi din colecţia „Capital te invită la o lectură de top”. Câştigătorul va fi contactat pe adresa de e-mail pentru revedincarea premiului.