Capital TV și-a schimbat ziua și ora de difuzare. De săptămâna aceasta, pe postul de televiziune B1 TV, emisiunea economică cu cea mai bogată tradiție din audiovizualul românesc apare duminică, de la ora 13.00. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii în ultimii nouă ani, Capital TV prezintă în fiecare ediție reportaje interesante despre noutățile din economie, profiluri inedite ale milionarilor din Top 300 Capital și interviuri în exclusivitate cu personalități ale businessului românesc.
Duminică, de la ora 13, putem vedea ce preț are pentru bugetul de stat micșorarea TVA la pâine. Dacă pierderea directă din neîncasarea TVA nu e chiar de speriat, pierderea indirectă poate fi un adevărat dezastru. Asta pentru că noile majorări de accize și taxe propuse de Guvernul Ponta vor crește evaziunea de pe piața alcoolului și vor falimenta afacerile din industria luxului.    
La rubrica Oameni în Top, îl vom cunoaște pe Mircea Tudor, cel mai bogat inventator din România. Compania pe care el o conduce a reușit un lucru unic – a primit de două ori Marele Premiu la Salonul de Inventică de la Geneva. Filozofia lui de business este extrem de simplă: a pariat totul pe inteligența românească.
A ajuns astfel în Top 300 Capital și, mai important, a reușit să îmbunătățească imaginea României în lume.
La Antreprenor vom vedea cum funcționează o școală de antrenori de fitness. Richmond Bachia și Veronica Alexe au demarat această afacere inedită, iar povestea lor de succes face toți banii!
La rubrica Trenduri, aflăm totul despre o profesie la modă. Irina Markovits este personal shopper și ne povestește care sunt provocările ocupației pe care și-a ales-o, dar și câți bani câștigă.
La Dezbaterea Capital, Claudiu Șerban va încerca să afle de la invitații lui ce provocări au specialiștii în relații publice, dar și motivele pentru care industria de PR din România este în creștere. Vor răspunde la întrebări incomode Imola Zoltan, managing partner la McCann PR, Oana Bulexa, managing director la The Practice, și Ioana Mănoiu, managing partner la GMP PR.