Dacă relația cu Irina Tănase rămâne încă incertă pentru Liviu Dragnea, se poate spune clar că sunt mici șansele să se întoarcă la fosta sa soție, Bombonica Prodana. Poate doar pentru câteva cursuri de vindecare emoțională.

Vă reamintim, în caz că ați uitat că Liviu Dragnea şi Irina Tănase s-au cunoscut pe când tânăra, care avea atunci numai 21 de ani, a început să lucreze pe post de secretară la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului. Era anul 2013, iar ministerul era condus la acel moment de Liviu Dragnea.

În 2015, Irina Tănase devenea consilier al politicianului PSD, poziţie la care a renunţat un an mai târziu, în 2016. Relaţia lor a devenit oficială abia după ce Liviu Dragnea a divorţat. Unele voci au spus că blonda a fost motivul despărţirii dintre Liviu Dragnea şi Bombonica Prodana.

Cu ce se ocupă Bombonica Prodana?

În ultimii ani, fosta soție a liderului PSD s-a axat pe cursuri de dezvoltare personală și a devenit între timp instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor. Ea apare de altfel pe un site dedicat vindecării emoționale ca „practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”.

Pasiunea ei pentru domeniul spiritualității și al cunoașterii oculte a lumii era cunoscut de multă vreme în presa locală din Teleorman.

Bombonica Prodana și Liviu Dragnea au fost împreună timp de aproape 30 de ani și au o fiică, pe Alexandra. Pe vremea când cei doi erau împreună, apărarea în acte doar ca administrator al unui hotel din Turnu-Măgurele și angajată la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman (DPCT).

Probleme cu legea și pentru fosta soție

Fosta soție a lui Liviu Dragnea a avut la rândul ei probleme cu legea fiind acuzată de DNA de abuz în serviciu. Ea și-a recunoscut însă vina și a plătit prejudiciul, scăpând astfel de închisoare.

„În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate”, se arăta în comunicatul DNA.