În weekend se deschide o expoziţie de case noi low cost. Specialiştii avertizează că preţul mic de azi poate aduce probleme în viitor şi îi sfătuiesc pe clienţi să ceară informaţii detaliate.

Garsoniere noi de 25.000 de euro, apartament de două camere cu 50.000 de euro, plus reduceri pentru mobilier – târgul de imobiliare care se deschide astăzi la Palatul Copiilor din Capitală îşi întâmpină clienţii cu cele mai ieftine oferte de locuinţe noi de pe piaţă. Project Expo low cost îşi va ţine porţile deschise până duminică.

Specialiştii îi avertizează pe cei interesaţi de achiziţia unei case că „ieftin” poate presupune o serie de surprize neplăcute, aşa că vizitatorii ar trebui să verifice ofertele cu multă atenţie.


Case ieftine, în afara oraşului

Cel mai mic preţ din cadrul târgului este valabil pentru o garsonieră de 30 de metri pătraţi, într-o vilă de lângă staţia de metrou IMGB. Locuinţa se vinde cu 25.000 de euro şi vine la pachet cu un loc de parcare.

În vestul Bucureştiului, garsonierele sunt ceva mai mari, dar şi mai scumpe. Cele din cadrul complexului Avangarde, de exemplu, au 52 mp şi costă 42.500 de euro. Ansamblul este amplasat pe Prelungirea Ghencea, între capătul autobuzului 368 şi cimitirul Ghencea 2. În apropiere, în complexul Red House 2, garsonierele costă 34.000 de euro şi au 31,2 mp construiţi.

DETALII:
Citeşte mai multe pe evz.ro