Cei care vor să îşi cumpere un telefon mobil sau un laptop de pe Internet intră mai întâi pe site-urile eMAG.ro şi PCFun.ro, acestea fiind cele mai reprezentative magazine online de la noi. 
PcFun.ro este principalul magazin online al grupului Fit Distibution, controlat de Marius Ghenea. Acesta mai deţine PC Garage, ElectroFun.ro, 24PC.ro, shopIT.ro, floridelux.ro şi brazidecraciun.ro.
Marius Ghenea, 42 de ani, este un fan al telefoanelor mobile cu sistem de operare Windows Mobile. Telefonul pe care îl foloseşte în prezent este un Sony Ericsson Xperia X1.
“Prefer telefoanele mobile bazate pe Windows Mobile pentru că are toate opţiunile foarte bine organizate. Folosesc Windows Mobile pentru că îmi este uşor să sincronizez datele cu laptopul”, a declarat pentru Capital, Marius Ghenea.
În privinţa designului, Ghenea vrea ca telefonul să aibă, atât touchscreen, cât şi butoane.  Laptopul pe care îl foloseşte Marius Ghenea este un Dell Latitude Z.
În CV-ul său de pe blog Ghenea a trecut la rubrica “Oameni celebri pe care îi admiră”, pe  Michael Dell (Dell) şi Bill Gates (Microsoft). Aşa se explică probabil şi preferinţele acestuia pentru produsele create de cei doi americani. 
Radu Apostolescu, 35 ani, co-fondator şi director la eMAG.ro, este fan Apple. Acesta are un telefon inteligent iPhone 4 pe care îl consideră cel mai bun telefon mobil de pe piaţă, la ora actuală.
“iPhone 4 este ca un briceg elveţian, poţi face aproape orice cu el”, a declarat Apostolescu pentru Capital. Acesta foloseşte însă telefonul 70% pentru Internet şi 30% pentru voce.
Dacă ar fi să îşi schimbe telefonul, Apostolescu ar alege tot un terminal cu ecran tactil şi cu acees la o mulţime de aplicaţii.
În privinţa laptopului, directorul eMAG foloseşte tot un Dell Latitude Z.