Povestea lui Jenny Paulson este un mister total şi câteva frânturi apar în cartea "The Greatest Trade Ever:  the behind-the-scenes story of how John Paulson defied Wall Street and made financial history", scrisă de jurnalistul american Gregory Zuckerman. Astfel, povesteşte Zuckerman, în anul 2000 căsătoria româncei cu managerul de fonduri de investiţii John Paulson a luat prin surprindere pe toată lumea. Paulson, ca orice burlac de la Wall Street, era cunoscut pentru pasiunea sa pentru foto-modele şi petreceri mondene. Iar strategia sa, fără extravaganţe, părea să-l facă unul dintre cei mai de succes “cuceritori” ai Americii. Şi totuşi, pe atunci milionarul Paulson în vârstă de 44 de ani, s-a săturat de viaţa de playboy şi s-a căsătorit cu asistenta sa de origine română, Jenny. Cei doi au acum doi copii şi locuiesc în Upper East Side în New York şi mai au o locuinţe în Southampton (NY) şi Aspen, Colorado.
Căsătoria cu Jenny s-a dovedit a fi excepţională şi pentru cariera lui Paulson. Dacă în 2000 avea o avere de circa 100 mil. dolari, iar fondul său Paulson & Co administra circa 2 mld. dolari din banii investitorilor, în mai puţin de 10 ani, John a intrat în panteonul greilor Wall Street-ului, alături de legende ca Warren Buffett sau George Soroş. Soţul româncei a dat lovitura odată cu criza imobiliară, pariind masiv pe colapsul pieţei imobiliare. Astfel în 2007, Paulson&Co a obţinut un profit net de 15 mld. dolari, din care 4 mld. dolari au fost câştigurile personale ale lui John. Investitorul a repetat isprava şi anul următor obţinând un profit total de 5 mld. dolari, din care 2 mld. partea sa. Deşi de atunci afacerile i s-au mai “răcit”, Paulson este acum unul dintre marii investitori în aur, el este cotat cu o avere de 15,5 mld. dolari, fiind al 39-lea cel mai bogat om al lumii, după ce în 2009 atinsese un vârf de 19 mld. dolari.
Revenind la românca Jenny, succesul imens al soţului ei pare să nu-i fi schimbat prea mult viaţa. Jenny apare rareori în public şi atunci la evenimente caritabile, familia Paulson fiind foarte activă în acest domeniu. Cei doi fac donaţii anuale de peste 25 mil. dolari, în special către Universitatea din New York şi către spitale. În condiţiile în care nu există informaţii oficiale despre un eventual contract prenupţial între Jenny şi John Paulson şi cum averea familiei a fost câştigată după anul 2000, se poate specula că “valoarea” româncei este de peste 7 mld. dolari.