Deserturile sunt sinonime cu răsfățul și plăcerile nevinovate, adesea asociate cu ingrediente bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase. Cu toate acestea, în ultimii ani a apărut o nouă tendință: deserturile sănătoase, făcute în casă.
Există în același timp și creații inovatoare, care prioritizează nutriția fără a sacrifica aroma, oferind o modalitate de a satisface poftele de dulce.
Un exemplu popular de deserturi sănătoase sunt negresele proteice. Cele tradiționale sunt de obicei încărcate cu zaharuri și grăsimi rafinate, dar negresele proteice încorporează ingrediente mai sănătoase pentru a oferi o alternativă bogată în nutrienți.
Cea mai populară rețetă de negresă de casă de pe Google are mii de recenzii pozitive
Cea mai populară rețetă de negresă de casă, e adevărat, clasică, de pe Google are mii de recenzii pozitive și nu necesită decât 10 ingrediente simple.
Metoda de preparare este incredibil de ușoară, potrivit acestui site.
Cum să faci cele mai bune negrese de casă
Ingrediente necesare:
- Zahăr granulat
- Făină
- Pudră de cacao
- Zahăr pudră
- Fulgi de ciocolată
- Sare
- Ouă
- Ulei de canola
- Lapte
- Extract de vanilie
Modul de preparare
Preîncălziți cuptorul la 325°F. Pulverizați ușor o tavă de copt cu spray de gătit, tapetați-o cu hârtie de copt și pulverizați și hârtia de copt.
Într-un castron, amestecați zahărul granulat, făina, pudra de cacao, zahărul pudră, fulgii de ciocolată și sarea.
Într-un castron mare, amestecați două ouă, uleiul de canola, laptele și extract ul de vanilie.
Presărați amestecul uscat peste amestecul umed și amestecați cu o spatulă sau o lingură de lemn până când se omogenizează foarte bine toată compoziția.
Transferați aluatul în tava de copt pregătită. Întindeți compoziția cu o spatulă.
Coaceți negresele timp de 45 de minute la 170-180 de grade. Introduceți o scobitoare în centru pentru a verifica dacă este gata. Negresele sunt gata când scobitoarea nu este umedă.
Odată ce s-au copt, lăsați-le să se răcească complet în tavă, cel puțin două ore.
3 sfaturi pentru a face negrese de casă
Schimbați uleiul dacă este necesar: această rețetă necesită ulei de canola sau ulei de măsline. Dacă nu aveți niciunul la îndemână, îl puteți schimba și cu ulei vegetal.
Folosiți și alte opțiuni de ciocolată: Această rețetă folosește fulgi de ciocolată neagră, dar se pot folosi și fulgi de ciocolată cu lapte. Acesta este un schimb grozav pentru a putea personaliza și mai mult aceste negresele. Luați în considerare utilizarea bucăților de ciocolată tăiate sau chiar adăugarea unor arome diferite, cum ar fi chipsuri de mentă sau chipsuri de unt de arahide.
Răciți negresele: dacă vă plac negresele cu o notă crocantă pe margini și un miez fraged, răcirea lor este utilă. Negresele continuă să se întărească și să devină mai lipicioase după ce sunt coapte. Răcirea lor la temperatura camerei și transferarea lor la frigider, înainte de servire, va asigura acea textura frumoasă. Puteți chiar să le depozitați într-un recipient ermetic, în frigider, și să luați câte una când simțiți nevoia de ceva dulce.