Cea mai bună supă de roșii. Este la fel de gustoasă, aromată și hrănitoare.

Rețeta pe care o propune acest site conține doar 3 ingrediente, așa că acele ingrediente contează.

Singura regulă: să folosești un sos de paste de calitate

În special sosul de paste pe care trebuie să îl folosești. Întreaga aromă a supei depinde de acesta. Așadar, folosiți un sos de paste de bună calitate. Aceasta este singura regulă. În niciun caz nu ar trebui folosit bulion sau pastă de tomate.

Preprarea este foarte simplă: se pune tot borcanul de sos de paste într-o cratiță, iar apoi urmează ingredientul numărul doi: supa de pui. Se va turna mai întâi supa de pui peste sosul din sticlă și se amestecă foarte bine. Trebuie să ne asigurăm că folosim și ultima picătură de sos. Apoi, vom turna din nou întregul conținut al borcanului direct în cratiță.

Apoi, trebuie doar să-l încălzim. Trebuie încălzit până începe să bolborosească.

Apoi, se scoate de pe foc și se adăugă smântână groasă pentru a echilibra aciditatea sosului. Dacă vi se pare prea acid puteți adăuga un strop de zahăr.

Este o supă reconfortantă și plină de aromă

Dacă vreți să adăugați și alte ingrediente, puteți presăra supa cu puțin parmezan mărunțit și busuioc proaspăt. Nu este obligatoriu. Supa va fi oricum un deliciu!

Această supă este bogată și reconfortantă și plină de aromă, presupunând că ați ales sosul de paste potrivit. Este netedă și cremoasă. Dacă ați ales un sos mai gros, asigurați-vă că treceți amestecul de sos și supă de pui prin blender, înainte de a adăuga smântâna.

Supă de roșii cu 3 ingrediente

3 porții

Timp de pregătire: 5 minute

Timp de gătire: 5 minute

Timp total: 10 min

Ingrediente

1 borcan de sos de paste

1 cană supă de pui cu conținut scăzut de sodiu

1⁄4 cană smântână groasă

Parmezan mărunțit și busuioc proaspăt, pentru ornat

Modul de preparare

Adăugați sosul de paste într-o cratiță la foc mediu spre mare. Adăugați supa de pui în borcanul cu sos de paste, închideți capacul și agitați bine pentru a curăța orice strop de sos rămas. Turnați supa de pui în cratiță cu sosul de paste. Se amestecă bine pentru a se combina. Se încălzește până când supa începe să fiarbă.

Se ia de pe foc. Adăugați smântâna și amestecați până se omogenizează bine. Transferați supa în bolul de servire. Ornați cu parmezan tocat și busuioc, dacă doriți.