De asemenea, HP GeBOC ocupă prima poziție în Topul Firmelor din București, la aceeaşi secțiune și categorie – premiul fiind acordat de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București în cadrul celei de-a XIX-a ediții a evenimentului.

“Suntem onorați să primim aceste două premii, ele sunt o recunoaștere a eficienței activității centrului nostru și a performanței extraordinare a echipei care lucrează aici”, spune Andrei Romanescu, Managing Director al HP GeBOC. “Calitatea serviciilor și valoarea adăugată pe care o oferim clienților noștri sunt ingredientele principale ale succesului HP Global eBusiness Operations Centre”, adaugă acesta.

Premiile oferite recunosc competitivitatea companiei pe piața locală, certificată de productivitatea ridicată, managementul performant și cultura organizațională solidă ale acesteia. De asemenea, ele promovează o viziune de business sustenabilăși utilizarea eficientă a practicilor de management al schimbarii și al riscului în traversarea perioadelor dificile din anul 2011.

HP GeBOC (Global eBusiness Operations Centre) este cel mai mare centru de servicii partajate din țară. Acesta este prezent pe piața autohtonă depeste 7 ani și are o echipă care numără peste 3000 de membri. HP GeBOC oferă servicii în peste 25 de limbi străine pentru unitățile de business ale HP, dar și pentru alți clienți și parteneri ai companiei din regiunea Europa, Orientul Mjlociu si Africa. În acest an, divizia Global Business Services (GBS) din România a câştigat GBS Icon Award pentru Performanţă Extraordinară la World HP GBS Leadership Summit – cel mai mare eveniment dedicat centrelor de servicii ale companiei, desfășurat în Singapore. În mai, același centru și-a adjudecat două distincții de excelență – pentru calitatea serviciilor pentru clienți și pentru metodologiile de perfecționare și inovație – în cadrul evenimentului anual de premiere a performanței organizat de Rețeaua Europeană de Servicii Partajate şi Externalizare (European Shared Services & Outsourcing Network), cea mai importantă organizație de profil din lume.