Monştrii sacri ai rock-ului, The Rolling Stones, nu zic nu atunci cand vine vorba să cânte pe la nunţi. Vrei să îţi dedice o melodie Mick Jagger şi să moară toată lumea de invidie? 5 milioane de lire sterline pentru un concert privat de 90 de minute. Mult, puţin, oricum sunt cei mai scumpi dintre toţi cântăreţii care pot asigura coloana sonoră a unei nunţi.

Sir Elton John şi Kylie Minogue sunt mai modeşti, cu numai 2 milioane de lire sterline pentru un concert nupţial. Spre deosebire de frumoasa australiancă, Elton John donează toate sumele obţinute din concerte private fundaţiei sale Elton John AIDS Foundation.

Nici Christina Aguilera nu stă mai rau, ocupând locul al patrulea în topul celor mai scumpi cântăreţi de nunţi, realizat de Living TV. Aguilera cere 1,5 milioane de lire sterline, în timp ce vedeta pop George Michael încasează 1,3 milioane de lire.

Amy Winehouse, legenda Beatles Sir Paul McCartney, Leona Lewis şi Jennifer Lopez se mulţumesc cu numai un milion de lire sterline pentru un concert privat.

TOP 12 cei mai scumpi cântăreţi de nunţi din lume:

1. The Rolling Stones – 5 milioane de lire sterline

2. Sir Elton John – 2 milioane de lire sterline

– Kylie Minogue – 2 milioane de lire sterline

4. Christina Aguilera – 1.5 milioane de lire sterline

5. George Michael – 1.3 milioane de lire sterline

6. Amy Winehouse – 1 milion de lire sterline

– Sir Paul McCartney – 1 milion de lire sterline

– Leona Lewis – 1 milion de lire sterline

– Jennifer Lopez – 1 milion de lire sterline

10. Barry Manilow – 750.000 de lire sterline

11. Rod Stewart – 600.000 de lire sterline

12. Duran Duran – 500.000 de lire sterline

SURSA: The New Zealand Herald