Mult așteptatul smartphone LG va fi lansat în Europa ajungând în această lună în Suedia, urmând lansarea și pe alte piețe europene, precum Franța, Germania și Italia. În România, LG Optimus G va ajunge la sfarșitul lunii martie, fiind disponibil în rețeaua Orange.

“De la succesul înregistrat prin lansarea inițială a Optimus G, LG a continuat să aducă îmbunătățiri acestui model de smartphone pentru a oferi utilizatorilor mai multă valoare și confort în utilizare,” a afirmat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Suntem bucuroși să oferim consumatorilor din Europa noul model îmbunătățit Optimus G, cel mai puternic smartphone al nostru cu procesor Quad-Core optimizat pentru rețelele LG LTE.”

Versiunea Optimus G lansată în Europa va include cel mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean 4.1.2, pentru a oferi utilizatorilor o experiență superioară de utilizare. Display-ul LG excelent Plus IPS True HD alături de tehnologia Zerogap Touch vor fi lansate în Europa prin Optimus G. LG a încorporat noua tehnologie Zerogap Touch în display-ul Plus IPS True HD pentru a oferi cea mai clară vizionare, în culori vii, precum și cea mai bună experiență tactilă disponibilă în prezent pe un model de smartphone. În plus, LG Optimus G oferă cele mai naturale și clare culori pe display-ul IPS 1280 x 768 de 4.7 inch, protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi, Gorilla Glass 2. Optimus G  are un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5GHz, 2 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 MP, LTE şi o baterie de 2.100 mAh.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/FO0oSqwKgD8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>