Uleiul de palmier, pericol pentru sănătate
Marius Văduva a explicat că cel mai ieftin ulei folosit în restaurante este uleiul de palmier, potrivit Antena3CNN.
El a menționat că a avut un caz de cancer în care o femeie cu posibilități financiare, pe care o monitoriza de doi ani, avea tumori de aceeași dimensiune la umărul drept și la șoldul stâng.
”Cel mai ieftin ulei este uleiul de palmier, care se folosește în toate restaurantele.
Am avut un caz de cancer care, după doi ani de studiu, o femeie ascultătoare, o femeie cu posibilități financiare, la care mă uitam, pe acte medicale, pe examenele computer tomograf, un mielom multiplu, care avea la umărul drept și la șoldul stâng aceleași dimensiuni de tumori de câțiva ani.
De doi ani ne uitam de ce nu îi dispar acele tumori”, a declarat Marius Văduva.
Marius Văduva a menționat că la un moment dat a observat că pacienta respecta dieta corectă și lua suplimentele prescrise, însă nu înregistra niciun progres în tratamentul alopatic.
El a explicat că în urma unui test cu acidul palmitic a constatat că nivelul acestuia în corpul pacientei era ridicat.
Riscurile uleiului de palmier
Văduva a menționat că conform unor studii din Barcelona din 2017, acest nivel crescut de acid palmitic susține și favorizează metastazele în proporție de 100%.
„La un moment dat, am avut o sclipire, pentru că ea nu mai mânca lucrurile interzise, respecta suplimentele pe care i le dădusem, făcea tratamente alopate, cu toate astea, niciun progres. Și la un moment dat, făcând testul cu acidul palmitic, am observat că acidul palmitic din corp era depășit. Iar, conform studiilor din Barcelona din 2017, acel procent pe care îl avea depășit din corp întreține și face metastaze 100%”, informează specialistul.
Marius Văduva a relatat că pacienta a menționat că mănâncă zilnic la restaurant și că aceasta i-a spus să ia ulei de măsline și să angajeze pe cineva să îi gătească acasă.
El a adăugat că femeia, fiind om de afaceri, nu obișnuia să mănânce acasă și a menținut această practică, deoarece nu există restaurante în România, cu excepția celor vegane, despre care nu se știe sigur, care să nu folosească ulei de palmier.
„Iar explicația ei a fost că mănâncă zilnic la restaurant. Și i-am spus să ia ulei de măsline, să plătească pe cineva care să îi gătească acasă. Femeia, fiind om de afaceri, niciodată nu mânca acasă. Și întreținea acest lucru, fiindcă nu există restaurant din România, poate doar cele vegane, dar nici la acelea nu știm, care să nu folosească acest ulei”, a explicat Marius Văduva.