Nintendo 3DS

Japonezii de la Nintendo au anunţat noua generaţie a consolei portabile DS, în luna mai, la expoziţia E3. Noul Nintendo DS  are un ecran 3D, care nu necesită ochelari, conectivitate Wi-Fi pentru ca utilizatorii să acceseze Internetul oriunde există un hot spot şi o cameră foto. Consola va fi pusă în vânzare în luna martie şi va costa în jur de 300 de dolari.

RIM Playbook
Research In Motion, producătorul terminalelor Blackberry, va lansa un rival pentru tableta de Internet iPad a celor de la Apple la începutul anului viitor, la preţuri ce pornesc de la 400 de dolari. Compania a prezentat deja primele fotografii şi clipuri video cu tablet PC-ul,  iar CEO-ul Jim Balsillie speră să aducă companiei un profit generos.
iPad 2
Anul viitor, toţi ochii sunt aţintiţi către Apple şi către Steve Jobs. Americanii vor prezenta în primavara anului viitor a doua generaţie iPad, iar DigiTimes a scris că Apple se aşteaptă să vândă şase milioane de iPad 2 pe lună. iPad 2 va include două camere foto, una pe faţa şi alta pe spatele tabletei, funcţia Facetime şi un preţ mai mic.

Telefonul Sony PSP
Deşi este un pic cam târziu, Sony Ericsson va lansa un telefon care să concureze cu iPhone4 anul viitor. Este vorba despre un telefon bazat pe celebra consolă portabilă PSP. Telefonul va avea la bază platforma Android 3.0 (Gingerbread), un procesor de 1 GHz şi 512 MB memorie RAM.

Notebookuri de la Google
Google a prezentat sistemul de operare Chrome OS pe laptopuri prototip, care nu aveau inscripţionat numele niciunui producător. Gigantul american Google, care deţine cel mai mare motor de căutare pe Internet din lume, a distrus 25  de astfel de notebook-uri CR-48 care aveau sistem de operare Chrome OS pentru a demonstra că viitorul este cloud computing. Anul viitor Google a anunţat că vor fi livrate laptopuri cu Chrome OS produse de Acer şi Samsung.
Tabletă de la HP Palm
HP a anunţat că va lansa o tabletă de Internet încă din luna aprilie, când a cumpărat producătorul de telefoane inteligente Palm. HP a anunţat atunci că tableta va funcţiona cu sistemul de operare WebOS creat de Palm. Ultimele zvonuri sunt că numele de cod al tabletei este Topaz şi va fi lansată pe piaţă în prima jumătate a anului viitor.

Google Social
Google se simte din ce în ce mai ameninţat de Facebook, cea mai mare reţea socială din lume. Facebook creşte constant în fiecare lună, iar ţinta este un miliard de utilizatori. Pentru a atinge obiectivul compania a recrutat mai mulţi angajaţi de la Google. Pentru a nu mai pierde angajaţi Google le-a oferit creşteri salariale şi bonusuri consistente.  Google va lansa anul viitor o reţea socială, care va concura Facebook, despre care însă nu se ştie nimic, acesta fiind cel mai bine păstrat secret al companiei.