Astfel, o avem pe locul 78 pe Anca Vlad, care are afaceri în domeniul distribuției și comerțului cu medicamente, precum și în domeniul cosmeticelor. Proprietara grupului Fildas are 53 de ani, este divorțată și deține o avere estimată la 80 de milioane de euro.
Luchi Georgescu, ocupanta locului 163, are o avere estimată la 40 de milioane de euro și o vârstă de 53 de ani. Are afaceri în producția de vinuri și mezeluri, construcții și turism. Este supranumită, ca și Margaret Thatcher, "Doamna de Fier". A transformat compania Vincon Vrancea în cel mai mare producător de vin din România.  
Camelia Șucu se află pe locul  239, cu o avere de 25 de milioane de euro și o vârstă de 45 de ani. Cea mai recentă investiție a Cameliei Șucu este o piață de gros, în sudul Capitalei, întinsă pe 9,5 hectare de teren, investiție care se ridică la 4,5 milioane de euro.
De asemenea, aceasta plănuiește să construiască un ansamblu rezidențial, atunci când criuza economică va trece.
În final, o avem pe locul 251 pe Carmina Dumitrescu, cea mai tânără reprezentantă a sexului frumos în ediția din acest an a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 23-25 de milioane de euro. La 41 de ani, Carmina Dumitrescu are afaceri în domeniul imobiliarelor, publicitate, securitate și pază.
În afară de cele trei femei care apar singure în Top 300, clasamentul mai cuprinde prezențe precum Silvia Fodor, Măriuca Talpeș sau Camelia Voiculescu.