Expoziţia IT din Las Vegas a fost vizitată anul acesta de 153.000 de persoane, iar producătorii de electronice au lansat peste 20.000 de produse.

Cel mai bun produs de la târg a fost ales televizorul OLED de 55 de inch de la LG  (LG 55EM9600).

Ceea ce diferenţiază imaginea televizorului LG faţă de alte televizoare OLED sunt caracteristicile 4-Color Pixels şi Color Refiner care funcţionează împreună pentru a genera culori naturale, puternice şi consistente. Caracteristica 4-Color Pixels asigură culorile naturale prin folosirea unui set de patru culori (roşu, verde, albastru şi alb) faţă de setarea RGB folosită de alţi producători pentru televizoarele OLED. Design-ul televizorului OLED LG este la fel de spectaculos precum tehnologia încorporată. Fiind extrem de subţire, televizorul OLED LG are un look minimal, cu o ramă de o grosime de numai 4 mm şi o greutate de doar 7.5 kg.

Câştigătorii CES 2012

Camere foto: Fujifilm X-Pro1

X-Pro1 este  primul model fără oglindă din portofoliul companiei nipone. X-Pro1 are un senzor APS-C X-Trans CMOS de 16 megapixeli, o capacitate de fotografiere în rafală de 3 cps, filmare la rezoluţii full HD şi un ecran LCD de 3 inch. Camera foto va fi disponibilă, din februarie,  la un preţ de 1.700 dolari

Tehnologii auto: QNX CAR 2 este o software auto care permite pasagerilor să se conecteze la computerul de bord cu ajutorul telefoanelor inteligente şi să poarte convorbiri la calitate audio HD.

Telefoane mobile
:  Nokia Lumia 900 este un Windows Phone: telefonul are un procesor single core la 1.4 GHz, un ecran AMOLED capacitiv, 4.3 inch, 512 MB RAM, 16 GB stocare internă, cameră foto de 8 MP, video HD 720p, LTE, HSDPA, Wi-Fi, GPS.

Tehnologii emergente:  MakerBot Replicator
MakerBot Replicator este o imprimantă 3D personală. Aceasta permite printarea bicoloră şi de dimensiuni mai mari, permiţând astfel printarea obiectelor mai mari şi complexe. Preţ de lansare de 1.749 de dolari.

PC-uri: HP Envy 14 Spectre
Spectre este un ultrabook de 14 inch cu o grosime de 20 de mm şi o greutate 1,8 kg. Acesta are capacul şi touchpad-ul acoperit cu Gorilla Glass. Ultrabookul va veni cu procesoare  Intel Core  i5 şi i7, 4 sau 6 GB RAM, hard discuri SSD de la 128 de GB, USB 3.0, HDMI şi Mini-DisplayPort. Preţ 1.300 dolari.

Tablete: Asus Memo 370T

ASUS MeMo 370T este prima tabletă quad core cu ecran de 7 inch. Acesta integrează un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Tableta dispune de cameră foto de 8MP, ecran IPS și sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Preţ 250 dolari.

Home Theater
: Simple.TV
Software şi aplicaţii: BlueStacks pentru Windows 8
Networking: D-Link Amplifi HD Media Router 3000
Televizoare: LG 55EM9600 OLED TV