Cele mai bune rețete de paste cu pui. Combinația dintre paste și pui este ideală dacă vreți o cină ușoară și rapidă. Simply Recipes propune mai multe rețete cu această combinație, care sunt gata în aproximativ 30 de minute, unele chiar mai repede.
Simply Recipes propune mai multe rețete cu această combinație de paste cu pui. Acestea sunt gata în aproximativ 30 de minute, unele chiar mai repede.
1. Scampi de pui cu tagliatele
Este un preparat sauvuros, plin de arome. Sucul strălucitor de lămâie combinat cu vinul alb acid creează un sos ușor care schimbă radical gustul puiului, scrie Simply Recipes.
Dacă nu sunteți un fan al vinului, înlocuiți-l cu supă de pui. Se prepară în doar 30 de minute și poate fi savurată în orice moment al zilei.
2. Pulpe de pui și paste Orzo
Este o variantă mai suculentă a arroz con pollo. Dedică puțin peste o jumătate de oră acestui preparat și vei fi răsplătit cu cele maiminunate arome. Puteți elimina pielea pulpelor de pui pentru un timp de gătit mai rapid.
3. Pui Carbonara
Ouăle, parmezanul și sosul de paste creează un sos cremos pentru acest preparat simplu. Sosul se toarnă peste spaghete cu pui și bacon (guanciale sau pancetta) și totul e gata în 30 de minute.
4. Paste Rasta cu Pui Jerk
Un fel de mâncare popular din Caraibe, perfect pentru o cină, Rasta Paste este un fel de fel de mâncare italian care se combină cu gastronomia jamaicană.
Această rețetă necesită paste penne, dar puteți folosi orice paste. Pui jerk este o rețetă jamaicană, cu origini africane, și cuprinde două ingrediente: ardeiul iute și ienibaharul.
5. Easy Pad See Ew
De obicei, Pad see ew este făcut cu broccoli chinezesc (cunoscut și sub numele de gai lan), o legumă cu frunze verzi, late și tulpini rezistente. Dacă nu o găsești, poți folosi părți egale de broccoli.
6. Paste cu pui toscan
Tigaia cu paste cu pui toscan este un preparat delicios, care se mănâncă alături de o salată verde pentru o masă mai consistentă. Dacă marinați puiul cu o zi înainte, veți economisi timp a doua zi, când îl gătiți. Folosiți linguine, spaghete sau chiar fettuccine pentru acest preparat.
7. Paste Caesar cu pui
Melissa Gray, dezvoltator de rețete, spune:
„Sosul are toate ingredientele sosului Caesar, dar schimbați ouăle cu smântâna groasă și combinați-o cu carnea suculentă de pui. Nu poți greși dacă îl servești peste pastele preferate. sau, pentru o opțiune cu conținut scăzut de carbohidrați, peste inimioare de romaine cu crutoane”.
8. Paste cu pui și broccoli
Pastele, puiul și broccoli se combină pentru un fel de mâncare gustos. Secretul aromei este dat de pulpele de pui aromate, dezosate și fără piele, la care se adaugă vin alb și brânză parmezan. Nu uitați să păstrați o parte din apa în care ați fiert pastele pentru ca sosul să fie mătăsos.
9. Pui cu paste și parmezan
Folosiți o tigaie de fontă pentru această tigaie de pui cu parmezan. Eliminați pielea dacă nu vreți să conusmați prea mulți carbohidrați.
10. Friptură de pui cu paste
Friptura de pui cu paste este un preparat care merită încercat. Pulpele și pieptul de pui se coc peste pastele care devin fragede – ca prin magie. Deasupra se toarnă un sos picant de roșii și puțin vin. Aroma vă va surprinde!
11. Paste Piccata cu pui
Pastele cu piccata de pui sunt prietenoase pentru copii. Sosul strălucitor de lămâie este echilibrat cu capere.