LG Optimus 3D, primul terminal 3D,  este dotat cu un procesor dual-core OMAP4 de 1GHz şi de patru ori mai multe decodoare video decât modelele competitoare. Astfel, oferă utilizatorilor o performanţă avansată în materie de navigare web, rulare a aplicaţiilor şi posibilitatea de a beneficia de conţinutul multimedia.

LG Optimus 3D oferă în premieră mondială o experienţă 3D completă, acoperind întregul spectru de la înregistrarea, vizualizarea şi până la transferul conţinutului 3D. Terminalul dispune de o cameră cu lentilă dublă, ce oferă consumatorilor posibilitatea de a surprinde orice moment în format 3D, acesta putând fi vizualizat instant pe ecranul WVGA cu diagonala de 4,3 inci fără a fi necesari ochelarii speciali. În plus, şi opţiunile de conectivitate multiple, încluzând HDMI (High Definition Multimedia Interface) şi DNLA (Digital Living Network Alliance) facilitează transferul conţinutului de pe telefon pe alte dispozitive.

Cel mai subţire smartphone

Galaxy S II (Model: GT-I9100), este un smartphone ultra rapid, cu un procesor dual-core, ce îmbină caracteristici incredibile cu un design elegant și foarte subțire (8,49mm). Galaxy S II utilizează Android 2.3 (denumit „Gingerbread”), cea mai nouă și mai rapidă versiune a celui mai popular sistem de operare (OS) mobil din lume. Dispozitivul încorporează cele 4 noi hub-uri exclusive de conținut și de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzică, jocuri, reviste și rețele sociale.

Galaxy S II are un ecran de 4,27 inch, (480×800 pixeli) Super AMOLED Plus, procesor de 1 GHz, cameră foto de 8 MP (frontală de 2 MP), spaţiu de stocare de 16 sau 32 de GB. Galaxy S II beneficiază de conectivitate ultra rapidă HSPA+21 mărește considerabil viteza de download mobil, în timp ce Bluetooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

LG mai prezintă la MWC 2011, LG Optimus 2X, primul telefon inteligent din lume cu procesor dual-core, creat în parteneriat cu renumita companie specializată în procesoare grafice, NVIDIA şi o ediţie limitată a modelului LG Optimus Black.