Al doilea loc este ocupat de Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" care are peste 28 de mii de fani. Muzeul a luat fiinţă la 3 noiembrie 1834, la iniţiativa fratelui domnitorului Alexandru Ghica, Marele Ban Mihalache Ghica, care a donat colecţii importante, incluzând monede greceşti, romane şi bizantine, colecţii de minerale, fosile, moluşte, peşti, păsări şi mamifere, precum şi opere de artă. Deşi fusese conceput ca un cabinet de istorie naturală, muzeul a căpătat un caracter de instituţie mixtă, adăpostind antichităţi, tablouri vechi şi curiozităţi naturale.
Pagina de facebook a Muzeului Naţional Peleş ocupă al treilea loc, cu mai bine de 35 de mii de fani. Castelul Peleş a fost construit la iniţiativa primului Rege al României, Carol I, în afara perimetrului comunei Podul Neagului, localitate cu o suprafaţă de 24 de km în anul 1874, an în care, din iniţiativa suveranului, comuna primeşte numele de Sinaia.
Muzeul Naţional de Artă al României se clasează pe al patrulea loc cu mai bine de 10 mii de like-uri. Muzeul are trei galerii de artă şi o istorie regală. Astfel, Galeria de Artă Europeană, Galeria de Artă Veche Românească şi Galeria de Artă Românească Modernă însumează opere expuse într-o manieră atractivă şi modernă.
Pe ultimul loc se situează pagina oficială de facebook a Muzeului Național de Istorie a României care a strâns până acum aproape nouă mii de fani. Temeliile instituţiei au fost puse în 1970 şi avea să devină cel dintâi muzeu de arheologie şi istorie din ţară; dintâi – nu într-o perspectivă cronologică, ci sub aspectul reprezentativităţii. Aici au fost aduse cele mai faimoase tezaure, în primul rând cele din metal preţios, în singurul loc public unde securitatea şi vizibilitatea puteau fi asigurate în aceeaşi măsură. De asemenea, o mulţime de alte piese de mare valoare arheologică şi istorică au ajuns în expoziţiile Muzeului Naţional, pentru a ilustra mileniile de istorie, ori, pentru mai multă acurateţe, istoria de atunci.