A.Lange & Sohne
Ceasurile care poartă prestigioasa semnătură A. Lange & Sohne se bazează pe ingenuozitate tehnică, creativitate şi tradiţie. Cu reputaţie de titan al pieţei de lux, ceasurile A. Lange & Sohne sunt adevărate opere de artă ce apar de cele mai multe ori într-un singur exemplar.

Urwerk
Urwerk este un brand avangardist care ţine totuşi cont de bogata sa tradiţie. Realizate cu minuţiozitate de o echipă de designeri tineri, ceasurile Urwek lansează trend-ul pe piaţa ceasurilor.

Audemars Piguet
Brandul Audemars Piguet s-a născut în 1875 din parteneriatul a doi prieteni din copilărie. Cu pasiune şi meticulozitate, cei doi prieteni au construit unul dintre cele mai renumite şi râvnite brand-uri de ceasuri. Audemars Piguet se remarcă prin design îndrăzneţ şi detalii fine, care le-au asigurat loc fruntaş în preferinţele celor cu sânge regal şi conducătorilor de stat.

Panerai
Panerai realizează ceasuri de lux pentru Ministerul Apărării din Italia încă din 1900. Exemplarele sale rezistă unor condiţii de mediu neprietenoase, iar tocmai de aceea brand-ul Panerai este unul dintre cele mai căutate şi cele mai apreciate brand-uri de ceasuri de lux.

TAGHauer
Ce diferenţiază un ceas obişnuit de unul marca TAGHeuer? E simplu: ceasurile TAGHeuer sunt cele mai acurate ceasuri de pe piaţă, potrivit multor critici.

Zenith
Ceasurile Zenith considerate adevărate opere de artă, un amestec rafinat de meticulozitate, tehnică ireproşabilă, detalii estetice, piele de crocodil de cea mai bună calitate şi grijă.

Breguet
Prezent pe piaţă din 1775, graţie lui Abraham Louis Breguet, ceasurile Breguet sunt adânc înrădăcinate în istorie şi tradiţie. Calitatea şi prestigiul exemplarelor Breguet nu pot fi negate nici măcar de cel mai aspru competitor.

Vacheron
Motto-ul echipei care realizează ceasurile Vacheron este: "Realizează ceva mai bun dacă este posibil, iar acest lucru este întotdeauna posibil." Combinaţia dintre cele mai vechi trucuri şi o tehnologie performantă stă la baza acestor ceasuri sofisticate.