Penthouse-ul cu o suprafaţă de 303 mp utili este situat la etajul patru într-un complex rezidenţial exclusivist finalizat în 2008, din pădurea Băneasa. Locuinţa are, de asemenea, trei băi. În plus, apartamentul are finisaje de lux, încălzire în pardoseală şi climatizare centralizata, iar imobilul în care se află are rezistenţă seismică de până la la 8 grade pe scara Richter. Complexul are un loc de joacă pentru copii, servicii de pază permanentă, zonă de recepţie pentru vizitatori şi parcare exterioară pentru vizitatori.

Pe locul secund se află un apartament din nordul Bucureştiului, o locuinţă cu 13 camere, 8 băi şi 3 terase, situată la primul etaj al unui imobil din Pipera. Preţul solicitat în acest caz este de 2.250.000 euro. Locuinţa este complet mobilată şi utilată la standarde de lux.

Podiumul este întregit tot de un penthouse, de data aceasta situat în zona Herăstrău. Locuinţa cu o suprafaţă utilă de 450 mp şi vedere spre Parcul Herăstrău, este compusă din patru camere, patru băi şi o bucătărie. Apartamentul se află la etajul 5 într-un bloc cu 6 etaje construit în 2007. Preţul solicitat pentru această proprietate este de 1.950.000 euro.

Pe următoarele două locuri se află un apartament cu patru camere situat în zona Floreasca, respectiv un apartament cu cinci camere şi jacuzzi pe Şoseaua Nordului.

Apartamentul din zona Floreasca are patru camere, trei băi şi trei balcoane şi o suprafaţă utilă de 208 mp. Este echipat de asemenea cu videointerfon, sistem de alarmă sau jacuzzi. Preţul cerut de proprietari  este 1.350.000 euro. În cazul apartamentului situat în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, preţul este tot de 1,35 milioane de euro. Locuinţa situată la etajul şase al unui bloc nou, ceea ce îi asigură o privelişte asupra parcului, are 5 camere şi o suprafaţă utilă de 475 mp. Nu lipseşte nici în acest caz jacuzzi-ul sau supravegherea video a imobilului.