Belvedere Hero Jagger Dagger
737.500 lei

Belvedere Hero Jagger Dagger conţine o sticlă de Belvedere Magnum şi un pumnal din aur alb de 18 carate cu diamante de 12 carate, 46 de safire, precum şi o coroană din cristale la­pis lazuli. Este ambalat într-o cutie din piele albă, creată de Bill Amberg. În cele mai selecte locaţii din lume, sticla de vodcă este adusă la masă într-un bloc de gheaţă arhitectural, pumnalul fiind utilizat pentru spargerea gheţii. Reprezentantul mărcii pe piaţa locală este firma De Silva Intermed.

174-36181-04bottleheroblue35.jpgSkyy 90
250 lei

A fost nevoie de peste zece ani pentru ca Randall Schrick, master distillerul SKYY, să obţină formula acestei băuturi, importată în România de compania Cristalex. Cu o investiţie de 25 de milioane de dolari a fost realizată cea mai avansată linie tehnologică de distilare din lume. Un computer monitorizează peste o sută de puncte de control din cinci coloane, urmărind cele şapte etape de distilare.

174-36182-04vodkaciroc35.jpgCiroc
210 lei

Vodca este produsă în Franţa de grupul britanic Diageo din două soiuri de struguri: Mauzan Blanc, din regiunea Gaillac, şi Ugni Blanc, din zona viticolă Cognac. Fiecare dintre cele două tipuri de struguri trece prin patru distilări succesive, apoi sunt combinate în proporţie de 95% Mauzan şi 5% Ugni şi se mai distilează o dată. Unul dintre importatorii mărcii pe piaţa locală este firma Le Manoir.