BCR a lansat certificatul de depozit cu discount (CDD) cu dobanda fixa la lei de 7,25% pe o perioada de 24 de luni. In cazul CDD in valuta, BCR ofera o dobanda fixa de 4,4% pentru dolari americani si de 4,15% pentru euro.

Certificatul de depozit cu discount este un produs bancar de economisire nominal care poate fi rascumparat inainte de scadenta la pretul cotat de banca in ziua respectiva, ceea ce confera lichiditate suplimentara comparativ cu produsele clasice. In plus pentru persoanele fizice banca nu percepe comision la retragerea chiar si in numerar a sumelor rezultate din acest instrument.
Valoarea nominala a unui CDD este de 1.000 lei sau 1.000 euro sau dolari.


CDD pot fi achizitionate de la oricare din unitatile BCR, titularul avand posibilitatea de a numi imputerniciti pentru rascumpararea de catre banca a titlurilor.


Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste noua miliarde de euro. Banca are in prezent 390 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.


Sursa: Capital, 05 aprilie 2006