Sud-coreenii de la Samsung vor prezenta la Consumer Electronic Show (CES 2010), cel mai mare târg de electronice din lume, (7-10 ianuarie) două MP3 playere, unul cu un ecran tactil transparent AMOLED complet color şi altul care te ajută să te laşi de fumat şi îţi ţine contul atunci când mănânci.

Samsung aduce la CES 2010 două MP3 playere revoluţionare: IceTouch (YP-H1) şi MyFit (YP-W1). Modelul IceTouch (YP-H1), ce deţine primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joacă rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM şi chiar şi a unui dispozitiv portabil de stocare (16 GB).

Playerul dispune de un procesor de înaltă performanţă şi de interfaţă proprie Samsung „TouchWiz Sweep” . Acesta suportă formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV şi MP3HD şi video MPEG4, WMV, H. 264, Xvid şi fişiere DivX. Modelul MyFit (YP-W1) dispune de prima tehnologie ce promovează un stil sănătos de viaţă, îi ajută pe utilizatori să-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grăsimilor, aportul şi arderile de calorii şi programului de exerciţii.

 MP3 Player care îţi calculează caloriile şi te ajută să renunţi la fumat

0-45158-samsungplayer.jpg

MyFit dispune de senzori care măsoară nivelul de stres şi kilogramele suplimentare, localizaţi în partea superioară a dispozitivului. MyFit măsoară cu acurateţe  indicatorii de sănătate a utilizatorului şi conţine un program de exerciţii care să le reamintească acestora punctele pe care le-au de atins.

Un accelerometru integrat urmăreşte automat caloriile consumate în timpul alergării, utilizatorii putând înregistra consumul lor de calorii la fiecare masă cu ajutorul bazei de date ce cuprinde valorile produselor alimentare incluse. MyFit mai dispune de aplicaţii care monitorizează consumul de apă sau care susţin renunţatul la fumat.

Dar mai mult decât să contribuie la consolidarea sănătăţii utilizatorului, MyFit este un player portabil de muzică multi-funcţional ce dispune de un tuner radio FM şi de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0.

Modelele IceTouch şi MyFit vor fi disponibile în prima jumătate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB. Ambele playere au fost recompensate cu distincţia CES 2010 „Innovations Honoree”.

SURSA: Samsung