Sony NWZ-W273 este conceput pentru pasionaţii de sport, cu un design compact şi greutate redusă. Acesta nu te va încetini cu cabluri care să atârne, în timp ce eşti în piscină sau te mişti pe ritmul muzicii. Nici măcar nu trebuie să prinzi dispozitivul pe haine sau pe ochelarii de înot. Design-ul stilat şi ergonomic, cu căştile securizate corespunzător, oferă o serie de mărimi din care poţi alege, pentru maximum de confort şi încredere în timpul antrenamentelor intense.

Memoria internă de 4GB oferă suficient spaţiu pentru a-ţi încărca muzica preferată. Compatibilitatea cu iTunes simplifică transferul tuturor melodiilor şi  listelor de redare pentru antrenamente.

Noul Walkman W273 are de asemenea şi o putere electrică mare. O alimentare de doar 3 minute – suficient pentru a-l pune în echipamentul de sală – îţi oferă o autonomie de 60 de minute pentru a asculta muzică. Când bateria este încărcată complet, oferă o autonomie de până la 8 ore de ascultare neîntreruptă, suficientă şi pentru cel mai îndelungat antrenament.

MP3 playerul portabil şi rezistent la apă, Walkman W273 de la Sony va fi disponibil în Europa din Februarie 2013.