CFR Călători anunţă că, de la data de 10 martie 2008, îşi reînnoieşte oferta de abonamente, venind în întâmpinarea cerinţelor publicului călător, cu două noi tipuri de legitimaţii de călătorie:

Abonament cu număr nelimitat de călătorii, valabil la tren Inter City, clasa a 2-a, prin care se oferă o reducere de 50% din valoarea unei călătorii obişnuite şi din valoarea suplimentului de tren.  Poate fi utilizat şi la trenurile de orice rang care circulă pe ruta solicitată (rapid, accelerat, personal), fără a permite restituiri de tarife. Cu acest abonament se va putea călători numai la clasa 2-a şi nu se va permite rezervarea de locuri, iar pentru călătoria la clasa 1-a se vor achita integral diferenţele tarifare.

Abonament cu număr nelimitat de călătorii, valabil la tren Accelerat, clasa a 2-a, prin care se oferă o reducere de 50% din valoarea unei călătorii obişnuite. Pentru călătoria cu tren de rang superior (rapid, intercity) sau la clasa 1 se vor achita integral diferenţele tarifare.

Rămâne în vigoare şi „Abonamentul cu număr nelimitat de călătorii, valabil la tren Rapid”, cu o reducere 50% din valoarea unei călătorii cu acest rang de tren.

Toate tipurile de abonamente CFR Călători se eliberează pentru o distanţă de până la 300 km.

Data: 6 martie 2008

Sursa: Ministerul Transporturilor