Furnizorul de solutii IT CG&GC a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 15,5 milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei. Vanzarile de echipamente au contribuit in proportie de 60% la cifra de afaceri iar serviciile IT&C au contribuit cu 30%. Totodata, compania si-a marit numarul filialelor la 18, deschizand locatii in Brasov, Iasi si Timisoara.

“Daca ar trebui sa definesc in doua cuvinte anul 2006 din punct de vedere IT, acestea ar fi maturizare si integrare, valabile atat pentru noi, cat si pentru piata”, a declarat directorul executiv al CG&GC IT, Florin Iancu.

Marcile Panasonic, Fujitsu Siemens si Toshiba au avut contributia cea mai importanta la veniturile companiei din 2006, inregistrand cresteri de 30%, 68% si 40%, fata de 2005 si contribuind cu 750.000 de euro, 4,3 milioane de euro, respectiv 1,17 milioane de euro.

Anul trecut, compania a devenit Microsoft Gold Partner, Preferred Partner HP si a incheiat contracte de parteneriat, atat pentru vanzari cat si pentru service, cu Lexmark Romania si cu Allied Telesyn.

Pentru 2007, CG&GC si-a propus o crestere de 35% si o cifra de afaceri de 21 milioane euro, cu o pondere mai mare a serviciilor IT&C si a solutiilor software, valoare contractelor de solutii integrate incheiate pana in prezent anul acesta depasind trei milioane de euro.

“Pentru 2007 am incheiat deja contracte de trei milioane de euro pentru solutii integrate”, spune Florin Iancu.

CG&GC ofera solutii pentru intregul sector IT&C precum echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat, consultanta, service on site certificat de 7 producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala in domeniu. Compania are 18 filiale in tara, 200 de angajati, si detine parteneriate cu mai multi producatori internationali de solutii hardware si software.

Sursa: Capital 02 Aprilie 2007