Check Point Software Technologies Ltd a anuntat semnarea unui acord pentru achizitionarea diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia.

Cele doua companii au colaborat in ultimii zece ani pentru a furniza solutii de securitate enterprise din industrie. Pe baza acestei colaborari, Check Point va oferi un portofoliu extins de dispozitive de securitate dezvoltate, fabricate si sustinute de catre companie.

„Adaugarea portofoliului de dispozitive de securitate de la Nokia la gama larga de solutii de securitate Check Point este urmarea fireasca a indelungatei noastre colaborari. Astfel, trecererea va fi usoara pentru clientii nostri comuni“, a declarat Gil Shwed, presedintele si CEO-ul Check Point.

Acordul dintre Check Point si Nokia va fi finalizat in primul trimestru din 2009, fiind supus aprobarilor in concordanta cu reglementarile si conditiile juridice de finalizare. Mai multe detalii despre tranzactie nu au fost facute publice.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial in solutii de securitate Internet pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN.

Sursa: Check Point