Check Point Software Technologies Ltd. a anunţat in cel de-al doilea trimestru al anului in curs venituri totale de 199,6 milioane dolari, in crestere cu de 13% în comparaţie cu trimestrul doi al anului fiscal 2007. Veniturile din produse şi licenţe au fost de 85 milioane de dolari, cu o creştere de 16% în comparaţie cu trimestrul doi al anului fiscal 2007.

“Succesul Check Point din acest trimestru este rezultatul direct al implementării strategiei noastre de securitate completă”, a declarat Gil Shwed, preşedinte şi CEO Check Point Software. “Am continuat să ne dezvoltăm businessul, fapt care s-a reflectat în creşterea anuală cu 10 până la 99% a veniturilor, a câştigurilor per acţiune şi a veniturilor întârziate”, a mai spus Shwed.

Din aprilie 2008, Check Point a extins şi a imbunatatit performanţa liniei unificate de gateway-uri de securitate. A introdus dispozitivele Power-1, o nouă linie de gateway-uri de securitate de înaltă performanţă care oferă o excelentă performanţă de până la 14 Gbps şi un preţ record de mai puţin de 4 dolari pe Mbps.

Check Point a adăugat cinci noi dispozitive UTM-1 Total Security, extinzând gama de soluţii cu un model la un preţ mai mic de 500 dolari şi performanţă de până la 4.5 Gbps.

“Sunt mulţumit de rezultate obţinute în acest trimestru deoarece ne-am depăşit planurile pentru cel de-al şaselea trimestru consecutiv. Tot în această perioadă ne-am extins şi am pus în practică strategia de a furniza o soluţie de securitate integrată completă, care include o linie unificată de gateway-uri de securitate, un singur agent pentru secuitatea punctului de lucru şi o singura consolă pentru managementul securităţii“, a completat Shwed.

Sursa: Check Point