Dacă pleci în vacanţă nu însemnă că trebuie să te rupi total de lume, astfel cu această pernă gonglabilă cu radio te poţi relaxa şi asculta ştirile sau muzică în acelaşi timp. Preţ: 24 de dolari. 
Pasionaţii de scuba diving îşi pot achiziţiona o perche de ochelari de scafandru cu cameră foto de 5 megapixeli. Astfel, aceştia pot să împărtăşească cu ceilalţi imaginile pe care ei le văd sub apă. Preţ 100 de dolari.

Dacă îţi place să citeşti atunci cititorul de cărţi Kindle de la Amazon este gadgetul ideal. Poţi citi fără nicio probleme în lumina soarelui, graţie ecranului care imită  hârtia obişnuită şi elimină reflexiile. Preţ 700 lei.

Cei care nu tolerează prea bine razele solare îşi pot cumpăra un monitor UV care îi avertizează atunci când soarele este prea puternic şi este cazul să stea la umbră. Preţ: 30 de dolari.

Acest ultim produs nu este un gadget, însă este purtat de femei şi util bărbaţilor. Este vorba de bikini cu desfăcător de sticle. Preţ: 25-37 dolari.

Este posibil ca unele produse să nu se găsească în oferta magazinelor de la noi, însă pot fi cumpărate de pe magazinele online din străinătate precum Amazon sau eBay.