A treia victimă este unchiul băiatului care și-a pierdut și părinții. În momentul de față, bilanțul deceselor se ridică la trei.
Potrivit informațiilor oferite de Ministerul Sănătății, pacientul avea arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală.
Și-a pierdut viața a treia victimă după tragedia de la Crevedia
Autoritățile au subliniat că s-a ajuns la această situaţie tragică „având în vedere şansele extrem de reduse de supravieţuire ale pacienţilor aflaţi în această situaţie”.
„În cursul nopţii, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienţi cu arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situaţie tragică având în vedere şansele extrem de reduse de supravieţuire ale pacienţilor aflaţi în această situaţie. Adresăm compasiunea noastră familiei”, a anunţat şi Ministerul Sănătăţii.
Amintim că bărbatul care a murit este unchiul băiatului care și-a pierdut și părinții. Răzvan Mirea a aflat de la prieteni de calvarul prin care-i trece familia, fiind stabilit în Londra. Atunci când a aflat de tragedie, a revenit imediat acasă.
„Sora mea cea mică, de 17 ani, aproximativ, a auzit un mare suflu şi atunci s-a dus la taică-miu şi i-a spus, vino pentru că ceva se aude, pierde gaz! Pierdea gaz. (n.r. Tata) I-a spus fugi, fugi că murim! Că ia foc! Atunci, butelia a zburat direct în curte”, a declarat Răzvan Mirea, conform Observatornews.
Amintim că 12 dintre victimele exploziei din Crevedia au fost transferate în străinătate. Astfel, se află în spitale din Belgia, Austria, Norvegia şi Germania. Medicii de acolo dau asigurări că vor face tot posibilul să le salveze viaţa. Trebuie menționat că aceşti pacienţi au arsuri pe mai bine pe jumătate din corp.
Noi informații ies la iveală cu privire la exploziile de la finalul săptămânii trecute de la stația GPL
Noi detalii au ieșit la iveală cu privire la cisternele de la stația GPL care a explodat la finalul săptămânii trecute. Un fost colaborator al lui Ionuț Doldurea a spus public că la locația cu pricina angajații combinau gazul de butelie cu propan.
Mixul era mai apoi vândut ca GPL pentru mașini la un preț de trei ori mai mare.
„Gazul nu mergea în butelii pentru populație. De aia amestecau! Nu au alt motiv pentru care să amestece gazul dintr-una în alta”, a spus colaboratorul.