De altfel, ei nici nu sunt prezenți pe lista parlamentarilor care vor da avizul pozitiv sau negativ.”Consider că modestia face mai mult decât orice declarație. Am renunțat la salariile compensatorii de la CNVM”, spune Gheorghe Marcu, unul dintre membrii neexecutivi. 
Toți membrii executivi sunt prezenți în sală. ”O scrisoare a Comisiei Europene precizează că structurile similare din Europa au un număr mai mic de mebri”, a spus Dan Rușanu, președintele ASF, validat în unanimitate (52 de voturi). Și Daniel Dăianu susține un ASF cu un număr mai mic de membri, menționând că ”era nefirsc să ai un executiv format din 25 de oameni la o asemenea instituție”. 
Daniel Dăianu a primit de asemenea acceptul unanim.
Referitor la salariile compensatorii încasate de foștii membri din conducerea celor 3 instituții contopite în ASF, Daniel Tudor, numit în conducerea ASF a declarat că ”pe timpul mandatului meu, salariul la CSA s-a înjumătățit. Primele au fost date din 2008, uar pe mandatul meu s-au dat compensatorii doar pentru cei care nu au activat în ASF”. Daniel Tudor a fost , de asemenea, în unanimitate avizat. ”Am publicat în ziarul Capital salariul meu. Mai mult de atat nu puteam să fac”, completează acesta.
Un alt membru avizat a fost Ion Giurescu. De altfel , toți membrii executivi au fost reconfirmați. Dintrwe membrii neexecutivi, rămân: Marian Sârbu – 51 de voturi, Albin Biro – 33 de voturi pro și 18 împotrivă (îl înlocuiește pe Lorand Kralik), Marian Mîrzac – unanimitate, Gheorghe Marcu, unanimitate, Dorina Mihăilescu, Corneliu Moldoveanu. 
Marcat poate de emoție, parlamentarul care a condus ședința a vorbit despre Autoritatea de Supraveghere Fiscală, în loc de Supraveghere Financiară.