O companie producătore de carne din sudul Californiei, BullWhip, şi organizaţia americană de protecţie a animalelor PETA şi-au manifestat interesul pentru Sex.com, cel mai scump domeniu din lume.

Organizaţia americană PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), care luptă pentru protecţia animalelor, a trimis o scrisoare posesorilor domeniului Sex.com, scos recent la licitaţie şi evaluat la 18 milioane de dolari, prin care le cere acestora să doneze domeniul organizaţiei. PETA vrea să folosească site-ul în campania de comunicare „Vegetarieni sunt Sexy”.(vezi video)

PETA vrea să facă din sex.com un site unde vizitatorii pot urmări reclame sexy, pot vota cele mai sexy femei vegetariene (Alicia Silverstone, Pamela Anderson) sau pot afla care măncăruri vegetariene au proprietăţi afrodisiace.

O altă companie interesată de domeniu este BullWhip, producător de carne.  Vădit deranjaţi de acţiunea PETA, aceştia au trimis un comunicat de presă prin care îşi manifestă interesul pentru domeniu şi descriu felul în care doresc să îl folosească. Ei vor să o convingă pe Angelina Jolie să fie filmată în timp ce mânăncă un hot dog, iar pe Britney Spears şi Paris Hilton vor să le pună să se bată într-o cadă plină cu hamburgeri.

Licitaţia a fost amânată

Altfel, licitaţia pentru domeniul sex.com, programată joi 18 martie, a fost amânată. Cu o zi înainte de licitaţie, casa de avocatură  Meister Seelig & Fein a înaintat o petiţie în numele a trei creditori pentru stoparea licitaţiei, aceştia cerând falimentul Escom, proprietarul domeniului, şi peste 10 milioane de dolari.

SURSA: Mashable