Acum ceva timp, investitorul american Roger McNamee spunea că Microsoft Windows nu mai are unde să crească, însă nu existau niște cifre clare care să arate asta.

La scurt timp un grafic care arăta că vânzările de licențe Windows 7 sunt de 3 ori mai mari decât cele ale sistemului de operare al Apple pe iPod Touch, iPhone, iPad și Mac-uri la un loc. Graficul arăta că de când s-a lansat Windows 7, Apple a vândut 150 milioane de iOS pe iPhone-uri, iPad-uri, iPod-uri Touch și Mac-uri. În tot acest timp, Microsoft a vândut 350 de milioane de licențe ale sistemului de operare Windows 7.
Pentru prima dată în istorie, pe minus

Totuși, există o realitate: vânzările de PC-uri nu au scăzut la modul acesta nici măcar când s-a lansat Vista și nici când recesiunea era în floare.

Pentru prima dată, creșterea vânzărilor de PC-uri a fost negativă în luna martie, ceea ce înseamnă într-un fel că declarația lui Roger McNamee are susținere.

Existența smartphone-urilor și a Ipad-urilor permite utilizatorilor să facă reduceri de mii de dolari a cheltuielilor care până acum au fost îndreptate către un Windows, spunea nu demult, celebrul investitor Roger McNamee, care a arătat că Microsoft Windows se află în punctul de unde nu mai are cum să crească.