CitiFinancial, divizia de finantari persoane fizice a Citibank, si-a deschis un centru de vanzari directe in Cluj-Napoca, sporindu-si numarul de unitati locale la trei, informeaza un comunicat al bancii. Deschiderea a finalizat implementarea strategiei Citibank de a lansa 11 noi centre de vanzari directe la nivel national. CitiFinancial in primul trimestru din 2007. 

“Expansiunea CitiFinancial are doi piloni importanti – agentiile si centrele de vanzari directe, ambele promovand strategia noastra de retail definita de concepte precum convenienta, accesibilitatea si flexibilitatea. Agentiile CitiFinancial le ofera clientilor posibilitatea de a primi imprumutul in aceeasi zi cu depunerea cererii. Iar centrele de vanzari directe ofera consiliere financiara si asistenta in completarea formularelor”, a declarat John Hays, CitiFinancial Country Business Manager. 

Cele 11 centre de vanzari directe CitiFinancial care s-au deschis de la inceputul lui 2007 sunt localizate in Alexandria, Bistrita, Calarasi, Vaslui, Craiova, Deva, Galati, Giurgiu, Ramnicu Valcea, Resita si Cluj-Napoca. 

La acest moment, CitiFinancial are 35 de centre de vanzari directe si 31 de agentii ce acopera intreaga tara. Pe parcursul ultimului an, CitiFinancial aproape si-a triplat numarul de agentii. Pornind de la cele 11 pe care le avea la inceputul lui 2006, banca a ajuns in prezent la 66 de unitati. 

Citibank, membra a CitiGroup, unul dintre principalele grupuri financiare la nivel mondial, este prezenta in Romania din 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.

 

Sursa: Capital 15 Martie 2007